2prensannesi03 Deletedmom_110 Ayy inşallah canım benim 🤗 Gerçekten zaman hızlı 🥰 Eminim birbirlerinin en yakın arkadaşı olurlar ❤️ Rabbim sana bağışlasin yavrularını inşallah daima sağlık sıhhat versin Rabbim🤲🏻💕
2prensannesi03 Elfelf475 Ahh canım o yönden çok haklısın gerçekten 😞 Rabbim evlatlarımızi bağışlasin daima iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 🤲🏻🤗
hhacerozer 2prensannesi03 yaş aralığınız çok güzel ondan böyle olmuş olabilir ama yakın falan Allah korusun zor işler😂
Abdisumeyye 2prensannesi03 bencede çok güzel bisey hele bide abi abla dediklerinde benim oğlum 2018 li kizim 2023 kasım çok seviyor abisini bende tam zamanında düşünmhsum 2.'yi şükür kasımda 1 yaşına girecek zaman su misali geçiyor 🥰🥰
2prensannesi03 Abdisumeyye Ayy evet bide abi diyebilse 😂 bende o günü bekliyorum inan canım 🥰❤️ Gerçekten zaman su misali canım 🥰 Rabbim evlatlarımızi bizlere bağışlasin inşallah 🤲🏻 Rabbim daima karşılarına iyi insanlar çıkarsın 🤲🏻🤗
Abdisumeyye 2prensannesi03 evet canim diyebildigi baba sadece bide memme mama diyor 😀😀amin canim benim inşallah zaman p kadar hizli geçiyor ki😊
2prensannesi03 YYenianneeee Ayy kuzum zamanı geldiğinde olsun inşallah kendini en hazır hissettiğin zamanda 😍🥰 Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🤗 bu arada merak ettim canım yaşın kaç 🙈
2prensannesi03 1melisaydin 😂😂 canım benim ya 🥰Rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzum 🥰 İlk 3 ay zorlandım kuzum ev işleri Allah var büyük oğlum hiç kıskanmadı zarar vermedi hâlâ da öyle çok şükür 🥰 Ama tabi ilk zamanlarda bi bocaliyosun ama sonra zaman geçip gidiyo işte 🤗 onları böyle görmekte beni çok mutlu ediyo 🥰 Şöyle diyebilirim birbirine aşık iki oğlum var 💕Rabbim sana da zamanı geldiğinde istersen eğer Rabbim sana da tattirsin kuzum ☺️
Gizemelif5151 2prensannesi03 dün korunmasız ilişkiye girdik ama o saatten beri bel ve kasık ağrısı var sizce nedeni nedir
Meselahakli 2prensannesi03 ben yandım sizde yanın arkadaşlar 20 aylık oğlum var kızıma 9 gün kaldı 🤣 doğunca Cook eğlenecukk sizde yapın hep beraber delirelim
2prensannesi03 Meselahakli 😂😂🤣🤣 Kız korkma korkma kuzum senin ilk minik biraz küçükmüs 🙈 Allah’ın izniyle sağ Salim gelsin minik prenses büyür giderler 💕
Meselahakli 2prensannesi03 inşallah dualarınıza ihtiyacım var 🤣 hastanede yanımda kalacak kimse bile yok eşim ben oğlum bide yenidogan bakalım.neler olacak merakla bekliyorum
rukiyegarip35 2prensannesi03 yaptim bile gülüm 2 buçuk aylık kızım 4 yaşında oğlum var kafayı yiyorum oğlum seviyom derken vurma cimcikleme yapiyo bebeğim uyurken oğlumu yanımda tutuyorum ama iyi kide yapmışım diyorum ne kadar cildirsamda 😇😍😂
2prensannesi03 rukiyegarip35 Valla varya kuzum sen bi minikte ayaklansin bak gör öyle güzel arkadaş oluyolar ki gerçekten diyorum 🥰 Rabbim bağışlasın inşallah kuzucuklari 💕 Rabbim daima karşılarına iyi insanlar çıkarsın inşallah canım benim 🥰
2prensannesi03 Meselahakli Dualarım seninle kuzum ,🤗 inşallah sizin için herşey çok çok Çokkkk güzelllllllll olur 🤲🏻❤️
lutfenoturcocugum 2prensannesi03 Hamileliği,lohusalığı,uykusuzluğu kısacası maddi manevi sıkıntılarını geçtim ,gerçekten geçtim ,evi bir tur daha böyle dağınık ,piiis,b*k götürür görmeye tahammül edemeyeceğimden düşünemiyorum ikiyi.🥲
2prensannesi03 lutfenoturcocugum 😂😂 Anladım cancağızım 🙈 Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah 🤲🏻❤️
merve171214 2prensannesi03 ikinciyi bu kadar erken beklemiyorduk ama süpriz yaptı oğlum 23 aylık ve 33 haftalık hamileyim bizi nasıl bir hayat bekliyor merak ediyorum şuanlık gelip gidip karnımı öpüp seviyor emziğini karnıma koyuyor kardeşim diye seviyor eve gelenlere karnımı gösterip kardeşim diyor ama doğduktan sonrası nasıl olur merak ediyorum 😂 kızlarla arası daha iyi kardeşi de kız olacak umarım çok güzel anlaşırlar 😂
2prensannesi03 merve171214 Ayyy maşallah paşama 🥰❤️ Eminim çok güzel bir abi olur 🤗 inan canım gerçekten birbirlerine öyle güzel arkadaş oluyolar ki🥰 sağlıkla gelsin prenses 😍 Rabbim ömürlerini versin acılarını göstermesin inşallah 🤲🏻🤗