Betulsark Lawyer20 4 aylık 1 haftalık falandı kaşık maması ve bu purelere başlamıştık hatta kaşık mamasının gece için olanını biberonda veriyorduk çok doyurucu oluyor
Betulsark Lawyer20 yok hiç bitirmedi sadece erik çok sevmişti onu bitirdik 3 günde ilk başlarsa çökmüştün bir hayatımız vardı her tüm veremedim hep dışarıdaydık evde oturup verseydin bitirirdi ama. sadece sebzeyi ağzına sürmedi patates havuç bezelye ve karnabahar karışımıydı ama kokusuna ben bile dayanamadım onun
Cocukgelisimcimomy Elisa0301 elma armut kabuğunu soyup haşlıyorum sonra Bir güzel eziyirum muzu sonra ekliyorum ( sade , pirinç unu,irmik,pekmezle yada yoğurtla veriyorum) sebze için de ;patates ve havuç haşlıyorum ( sade ,irmikle, pirinç unu ile veriyorum)
Cocukgelisimcimomy Elisa0301 üç gün falan süresi kavanozda saklıyorum buzdolabında ve kabız olmaması için içine yarım çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsiniz
Burcuskovski Çocuğuna göre değişir aslında annesi,benim bebeğim de karışık meyveli olan ishal yaptı 10 aylıkken herobaby’nin sonra muzlu yoğurdunu aldım 1 yasında bir sıkıntı görmedim noluyasanagenemiros