kubrakanca yonca03 çok şükür bizim kız da hiç kabızlık sorunu yaşamadım ama ilk dişini 9 aylıkken patlattı o zaman bi ishal olmuştu onun dışında hiç problem yaşamadım
ankakusu5058 noluyasanagenemiros mamayla beslendiği için ek gıdaya 5. Ayda geçmiştik biz 4,5 aydan sonra ufak ufak tadım yaptırıyordum söylediğiniz mamayı da evet 4,5 aydan sonra kullandım bi kaç defa yarım kavanoz veriyorum tamamını değil bi sorun yaşamadım çok şükür seviyordu da oğlum 4+ olanı hatta 5+ olanı sevmedi yine 4+ olanı vermiştim 6 aylık olduktan sonra da epeyce yedi hero baby kavanoz mamasını
Cocukgelisimcimomy Elisa0301 elma armut kabuğunu soyup haşlıyorum sonra Bir güzel eziyirum muzu sonra ekliyorum ( sade , pirinç unu,irmik,pekmezle yada yoğurtla veriyorum) sebze için de ;patates ve havuç haşlıyorum ( sade ,irmikle, pirinç unu ile veriyorum)
Cocukgelisimcimomy Elisa0301 üç gün falan süresi kavanozda saklıyorum buzdolabında ve kabız olmaması için içine yarım çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsiniz
Betulsark Lawyer20 4 aylık 1 haftalık falandı kaşık maması ve bu purelere başlamıştık hatta kaşık mamasının gece için olanını biberonda veriyorduk çok doyurucu oluyor
BetulDefnee noluyasanagenemiros bebeğiniz ek gıda başladı mı ? Doktor yesin deri mi ? Ayrıc içindeki meyveleri daha önce vermediyseniz ve 3 gün kuralını uygulayacaksanız 1 çay kaşığı vereceksiniz 3 gün. Miktarı arttırmayın 3 gün de bir çay kaşığı verin demişti doktorum . Biz 5 ayda başladık kızımda aşırı gaz yaptı ek gıdayı bıraktık yeniden 6. Ayda başladık
Betulsark Lawyer20 yok hiç bitirmedi sadece erik çok sevmişti onu bitirdik 3 günde ilk başlarsa çökmüştün bir hayatımız vardı her tüm veremedim hep dışarıdaydık evde oturup verseydin bitirirdi ama. sadece sebzeyi ağzına sürmedi patates havuç bezelye ve karnabahar karışımıydı ama kokusuna ben bile dayanamadım onun
Burcuskovski Çocuğuna göre değişir aslında annesi,benim bebeğim de karışık meyveli olan ishal yaptı 10 aylıkken herobaby’nin sonra muzlu yoğurdunu aldım 1 yasında bir sıkıntı görmedim noluyasanagenemiros