piremsesssannesi hnnl denedim ama ben yapamadım ya çok acıkıyorum doymak bilmiyorum sanki ama bu ay sonu tekrar başlayacağım inşallah 😁
hnnl piremsesssannesi inan bende zor tutuyorum kendimi ama mecbur 😅zayıflamam lazım mankenliğe gidilen yolda çekilen çile kutsaldır 😆
1civcivannesi hnnl amin canım teşekür ederim de ki diyetine engel mi bahane gibi oluyo belki ama insan korkuyo yinede sütüm azalır ya da yeterli gelmez ona diye
hnnl 1civcivannesi bebeğin kac aylık canım böbrek büyümesi yani mi oldu hamileyken mi vardı erkek ni bebek benim oğluma detaylıda sag böbrekte 5 ml dedi büyüme sonra kendi doktorum doğuma kadar bisey demedi 10 ml altı normal dedi doğumdan sonra da çocuk doktoruna sorudmm böyle böyle dedim oda gerek yok göstermene dedi ama bazen kafama takılıyor
1civcivannesi hnnl hamileyken bana kimse bişey demedi kızım 3 aylık kalça cıkığı için gitimizde gördüler 8 hafta içerisinde konturol etirt büyürse ona göre davranırım şu an sınırda dedi
LaraCroftTombRaider Benim bebeğim 53 günlük, 2 haftadır emziren anne diyeti yapıyorum diyetisyenle her hafta 1 kilo verdim güzel gidiyor fazla kısıtlamıyorum kendimi
LaraCroftTombRaider hnnl kahvaltıda bir yumurta tahıllı ekmek iki tane ceviz domates salatalık yok 5-6 tane zeytin bu kadar Kahvaltı benim için önemliydi biraz zorladı açıkçası Ara öğünler veriyor meyve hoşaf gün içinde bolca dereotu akşam da yine ekmeksiz istediğin yemeklerden kısaca böyle