Tazeannef Kaan Etka. Oğluşumun adı Etka zor gibiydi ama alıştık artık herkesin hoşuna gidiyor anlamı çok güzel bakmanızı tavsiye ederim 🥰
asli-arel Asel_annesi Biz eşimle daha evlenmeden önce konuşmuştuk isim konusunu eşim hep kızı olsun istiyordu o yüzden eğer kız olursa ben koymak istiyorum adını dedi bende saygı duydum ama sonradan yine beraber karar vermiştik. Hamile kaldıktan sonra cinsiyeti belli olana kadar eşim hep kızım diye sevdi ama oğlumuz olacağını öğrenmiştik 😄 Benimde erkek olursa ismi belliydi Ata ismini çok seviyorum ve çok istiyordum eşimde çok sever ama yanına da bir isim daha istedik onu çok düşündük yurt dışında yaşadığımız için telaffuz açısından bir türlü karar verememiştik internetten baktık ve Arel ismini gördüm telaffuzu ve anlamı çok hoşumuza gitti bizde Arel Ata ismine karar verdik ve Arel ismini hiç duymamıştım bu zamana kadar
Tatlisoglum ArvenMom Sencer isim mi sanki yanlış yazılmış ta Sancar olacak gibi geliyor kulağa İlkkez duygum anlamı nedir acaba
Piritoiya Edo_yekta12 bu ismin koyulduğunu bilmiyordum. eşi benzeri olmayan tek olan yalnızca Allah tır . Uygun olmadığını düşünmüştüm.
ArvenMom Tatlisoglum Sencer isminin anlamı “kılıç saplayan, kılıç batıran kişi”, “kale, istihkam” ve “Büyük Selçuklu Devletinin son hükümdarı” şeklindedir. Ben beğenmiştim çok hoşuma gitmişti (:
herseySeninleguzel11 Asel_annesi Aklıma Yuşa geldi,bir tanıdığımın oğlunun adı. Ondan başka kimsede duymadım.Peygamber ismi. Yada Kutay ismi. İlkokul arkadaşımdı ,bir de Instagram’da takip ettiğim bir mühendisin oğlunun adı.Başka kimse de duymadım.