Tatlisoglum ArvenMom Sencer isim mi sanki yanlış yazılmış ta Sancar olacak gibi geliyor kulağa İlkkez duygum anlamı nedir acaba
ArvenMom Tatlisoglum Sencer isminin anlamı “kılıç saplayan, kılıç batıran kişi”, “kale, istihkam” ve “Büyük Selçuklu Devletinin son hükümdarı” şeklindedir. Ben beğenmiştim çok hoşuma gitmişti (:
herseySeninleguzel11 Asel_annesi Aklıma Yuşa geldi,bir tanıdığımın oğlunun adı. Ondan başka kimsede duymadım.Peygamber ismi. Yada Kutay ismi. İlkokul arkadaşımdı ,bir de Instagram’da takip ettiğim bir mühendisin oğlunun adı.Başka kimse de duymadım.
Ygzbrr Oglumun ismi ekin ekin ismi cokk güzdl unısex bi isim ve cok kibar kulaga hoş grlıyor ve gayet sakin bebekler ne kadar duyduysam hepsi öyle söyler anneleri
Zeynali Oglum olsaydı Marsel koymak isterdim ama eşim dalga geçmeye çok müsait deyip vazgeçirmisti marshall boya markası gibi diye soğutmustu ama anlami çok güzel ve cok duyulan bir isim degil 🥲 arkadaşımın bebeği de Ahlas bu arada belki fikir olur 🤗
Piritoiya Edo_yekta12 bu ismin koyulduğunu bilmiyordum. eşi benzeri olmayan tek olan yalnızca Allah tır . Uygun olmadığını düşünmüştüm.
Forumunsultaniasude biyiksiz_yorumcu Mir komutan manasında kullanılır Zanyar Kürtçe isim bilgiyi seven kişi demek
Karan2023 Benim oğlumun adı Karan, herkeste var gibi geliyordu ama suana kadar çevremde yada parkta markette kimsede denk gelmedim bu beni sevindiriyor 😃