Canlarim Ayserhn sağolun Allah razı olsun vallahi içimi rahatlattıniz,çok daha rahatladım bu mesajınızı okuyunca çok teşekkür ediyorum, ablamla konuşup sorması gereken birşey olursa size dönüş yapacağım.
Canlarim NeriTugba hangi türü olduğunu bilmiyorum.26 sından endoskopi yapılacak ona gore bisey der doktor herhalde.
Canlarim Ayserhn size bir şey daha sormak ıstiyorum, bu hastalık kan da tam tanı konuluyor mu?yoksa endoskopi de mi tam sonuç alınıyor?
Ayserhn Canlarim kan değerleri yol gösterici gibi düşünün kesin tanı endoskopiyle olur. Zaten doktorunuz sizi yönlendirecektir ama tavsiyem Hacettepe de tanı konulsun başka ildeyseniz de eğitim araştırma veya üniversite hastanesine gitmenizde fayda var çünkü benim çocukluğumda Hacettepe sağolsun çok sıkı takip etti kemik gelişimi kan değerleri yani sadece çölyak için bakmadılar her şeyimle kontrol altındaydım. Birde kanser gibi şeylerden bahsetmişler bu o kadar kolay olmuyor sürekli deforme olması lazım diyetine dikkat etmeden yaşaması lazım ki kansere kadar gitsin sonuçta. Ama şöyle düşünün çok alkol alan kişinin karaciğeri çok sigara içen kişinin akciğeri nasıl uzun zamanda hasar görüyorsa buda o şekilde. Kötü örnekleri okuyup canınızı sıkmayın. Diyetime çok iyi uydum ve çölyak açısından çok sağlıklı bir şekilde hayatıma devam ediyorum
Canlarim Ayserhn istanbuldayiz ,hastane önerinizi ablama soyliycem,doğru söylüyorsunuz hep dikkat etmek gerekiyor 😔arada sormam gereken birşey olursa sorsam size sakıncası yok insaalah
SerpilG Canlarim tşklr. Diyetine dikkat ederse hiçbirşey olmaz merak etmeyin. Annem bozuyordu bazen. Tabi belkide olacağı vardı oldu onu bilemem Allah bilir
Canlarim SerpilG inşaallah inşaallah sağolun Allah razı olsun. Yeni öğrendiğimiz için ablam da bende çok kötüyüz 😔
ZeydinAnnesi7 Canlarim benimde kanda pozitif çıktı. Endokrin da endeskopi yapıldı midemden bağırsakdan parça alındı. Onlarda bi pozitif bi yok çıktı 2 kere yapıldım emin olunmadı tam 🤷♀️ sonuç yıllardır yer içerim valla bi yasak yok diyet falan vermediler ilk okul zamanım da olmuştum bende 🤷♀️
Ayserhn Canlarim tabiki istediğinizi sorabilirsiniz sadece uygulamaya günde 1-2 defa giriyorum bugün siz aklımdasınız o yüzden baktım sürekli. Biraz geç cevap verebilirim belki kusura bakmayın bunun için
SerpilG Canlarim geçmiş olsun. Allah çaresiz dert vermesin. Zamanla alışırsınız beslenme tarzını değiştirmek biraz zorlar onun dışında bir sorun yok
Canlarim Ayserhn hiç önemli değil geç cevap vermiş olmanız, ilginiz için çok teşekkür ediyorum,ablamla konuştukça size dönüş yapicam,bende çok sık giremiyorum.
Canlarim SerpilG aynen öyle ablam şuan kendini hazırlamaya başladı 😔nerelerde neler var neler yapabilirim bunları düşünmeye başladı, ablam iyi oldukça bende daha iyi hissediyorum kendimi
Canlarim MasalMavi alıştı mı nasıl pisikolojik olarak nasıl, yada arkadaşları herşeyi yiyebiliyorken o çok rahatsız oluyor mu cani çekiyor mu,Allahım daha 3 yaşında içi acıyor insanin😔Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah 🤲
Canlarim PonciKom şımdı herşeyi varmış hatta halk ekmeği satılan yerde kurabiyesine varana kadar varmış.insaalah umudumuz endoskopinin iyi 😔🤲
SerpilG Canlarim migrosta bisküvileri makarnaları satılıyor. Ekmeğinide internetten kargoyla alıyoruz(İstanbul halk ekmekten). Migros’taki ekmeği beğenmiyor annem.