Gizemcetinbag Larenmerve valla onu firmaya soyleyelimm 😂 ayrica sonradan ogrendim ki icinde zararli kimyasallar varmis prima kullaniyordum öncesinde ondada varmis simdi minies kullaniyorum hem zararli kimyasal yok hem sizdirma pisuk sorunu yok hemde ucuz
Larenmerve Gizemcetinbag fırmalar bızı dınlese keske en ıyısı eskı ısul us bence kaynat kaynat kullan😂😂
Larenmerve PrensSelim ben elimde kalan bezlerı orkid olarak kullanıyorum yan lastıklerını kesıp tabivsıye edeeım😇
Larenmerve Ogulveannesi yenı doganını kullanıyorum ben ve buyusede yenı doganını kullanmayı dusunuyorum tamamen saf suy dıyorlar tabi doğruysa sonucta hepsınde kımyasal var yoksa bır posete ıslatıp bezı koyun nasıl kuflenıyor kufkenmesın dıyede kımyasal var..
Ogulveannesi Larenmerve bende artık uniDen artık baby me geçtim doğal zeytinyağlı kokusuz Güzel şimdilik bebeğiniz kaç aylık☺️
2707 Larenmerve ben kullanıyorum herkese de tavsiye ediyorum başta prima almıştık koliyle. İyi gelmedi kızıma. Baby me denedik çok iyi oldu kızarıklıklar geçti fiyatı da uygun. Bi arkadaşın oğlu var o da ona geçti herkese onu söylüyorum diyor 😂
Zeliha Larenmerve islak mendilini aldm denemek.icin daha kullanmadım ama.sleepy kullaniyorm normalde hem bez hem ıslak mendil bitince deniycem