Ogulveannesi Larenmerve her aldığımda zam 😣yapıldı artık Bırakmak zorunda kaldım sürekli yaptıkları için 😒
Larenmerve Gizemcetinbag sonucta beneklerımız sadece sıvı alıyor eger onu emmeyen bir bez ıse ne gerek var uretımıne😳
Gizemcetinbag Larenmerve valla onu firmaya soyleyelimm 😂 ayrica sonradan ogrendim ki icinde zararli kimyasallar varmis prima kullaniyordum öncesinde ondada varmis simdi minies kullaniyorum hem zararli kimyasal yok hem sizdirma pisuk sorunu yok hemde ucuz
Larenmerve neslihanilbasarir tesekkur ederım benım kızımda hassas eger bezde sorun oluysa hemen ğişik oluyor bır ıkı kez sahte prımaya denk geldık mahvoldu korkarak alıyorum bezlerını
MSG102915 Larenmerve 1 paketin yarısı kaldı bende. Sızdırma yaptı kakası sırtına çıktı ve yapıştırma kısmı çok fazla esniyo. Hiç menmum değildim prima pampers kullanıyorum. İçi yumuşacık.
MSG102915 Larenmerve o benim kızımın poposuna sivilce yaptı sonra o sivilceler delik delik oldu ve uzun süre geçmedi pampers yumuşak kızarıklık bile yapmıyo. Şuan 2 numara kullanıyorum 108li 63 liraya aldık. 1 numara daha ucuzdu ve daha fazlaydı.
Larenmerve Ogulveannesi yenı doganını kullanıyorum ben ve buyusede yenı doganını kullanmayı dusunuyorum tamamen saf suy dıyorlar tabi doğruysa sonucta hepsınde kımyasal var yoksa bır posete ıslatıp bezı koyun nasıl kuflenıyor kufkenmesın dıyede kımyasal var..
Ogulveannesi Larenmerve 6paket 120 tl aldım 200küsür var içersinde kampanya indirimli aldım bir kaç gün önce
Nursur Ogulveannesi Allah bağışlasın canım ya bilemedim bu şekilde değildi gece ağlar uyanır beslenirdi ben alarm kurmazdım hoş gündüz uyumuyor artık pek bundan sanırım sizin bebiş gündüz uyuyor mu
Larenmerve Gizemcetinbag fırmalar bızı dınlese keske en ıyısı eskı ısul us bence kaynat kaynat kullan😂😂