Maviboncukkkm Birdunyabircennetannesi sigilim çıktıkça yaktirdim. Zaten mevcut Bi ilacı yok . Tamamen basgisiklik ile ilgili
witcher Maviboncukkkm Bende hpv yok mu var mı bilmem test yaptırmadım siğilimde yok ama cok takıntılıyımdır her banyodan tuvaletten sonra ellerimi çamaşır suyuyla yıkarım bebeğim var ne olur ne olma diye altını alıyoruz sonuçta. Takıntılı olmakta zor bacım Allah bize yardım etsin 🙁
Katun witcher ellerimi çamaşır suyuyla Bunu yapmayın yahuu elleri bol köpükleyin yarım dakika olmadı kolonyağı dökün
Eternity witcher Sakın böyle bir yanlışı yapmayın. Çamaşır suyu çok zararlı. Mikrop öldüreyim derken kendi sağlığınızdan, çocuğunuzun sağlığından olmayın. O eller ile çocuğa dokunuyorsunuz, keza kendi ellerinize yazık. Yapmayın.
lilosbebek Maviboncukkkm çok geçmiş olsun bu hastalık bi tanıdığımızda var aşı oldu yakın biri hafta sonu kalmalı gelicek bulaşıkçılık açısından tedirgin oldum şuan
Maviboncukkkm lilosbebek tuvaletten sonra camasir suyu dokun banyoyu kullanırsa ardından camasir suyuyla yıkayın güzelce.
Maviboncukkkm gocebebirbayan aynen ama bagisiklik düşünce tekrarlıyor. Doktorum kadınların yüzde sekseni hayatının Bi döneminde hpv ile karşılaşır dedi ama çevremden hiç duymadım bu hastalığı. Hatta siğil çıkarana kadar bilmiyordum bile
Neslihan_46 Maviboncukkkm eşiniz yaktırmadan kurtulamazsınız permatik kullanmayın ikinizde siğile aldara krem var eczaneden alıp ikiniz aynı anda kullanın bu kadar ben ameliyat oldum
KaynanaYiyen witcher mutlaka gidin. Zira o çamaşır suyu kokusu bebeğinizi çok rahatsız eder emin olun. Kendinize yazık etmeyin lütfen. Benim çok yakın tanıdığımın annesi öyleydi. Kadın cağızın elleri kolları yara bere doldu şuan titizlikten. 🤦🏻♀️
Senemvq1 Maviboncukkkm öncelikle çok geçmiş olsun nasıl bulaştı acaba yada nasıl anladınız doğuştan olan birşeymi bilgi verirmisiniz
Maviboncukkkm Dolores evet mutlaka her kadının yaptırması gerekiyor . Maalesef ki ülkemizde rahim agzi kanseri çok fazla . Diğer ülkelerde asi ücretsiz 9 yaşından itibaren uygulanıyor. Fahreddin koca ocak ayında aşıyı ücretsiz yapıcaz dedi ama ses yok hala . Gelişmemiş ülkelerde bile asi küçük yaştan itibaren yapılıyor Bi bizde yok
Senemvq1 KaynanaYiyen kan yoluyla falanda bulaştığını duymuştum ondan merak ettim herkesin başına gelebilir
Birdunyabircennetannesi Maviboncukkkm Peki eşiniz ne zaman bulaştırdı Bu konu hakkında eşiniz ne diyor?
witcher Neyse ben bu başlıktan cıkıyom bacılar lütfen beni etiketlemeyin yoksa yeni takıntılar yüklenir iyi geceler 🖐️
Maviboncukkkm Birdunyabircennetannesi evlendikten sonra çıktı bende. Eşim kimse olmadı hayatımda diyor ama güveniyor muyum hayır Bi halt yemiş ve bana bu yolla gelmişse hastalık hakkımı helal etmediğimi söyledim zaten . Çok ortak alan kullanmış ondan da olabilir diye düşünüyorum ama kesin yapmamıştır diyemem