annediyebiri Maviboncukkkm merhaba hpv li olduğunuzu sağlık ocağında yapılan test sonucu mu öğrendiniz sizi aradılar mı böyle pozitif diye
gocebebirbayan Maviboncukkkm bu hastalık eşten temas yoluyla bulaşmıyor mu? Sizin ki ileri seviye mi? Doktor kültür yapıp salgı alıp ona göre antibiyotik veriyor normalde sizde işe yaramadı mı
KaynanaYiyen Maviboncukkkm hpv cinsel temas yoluyla geçmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum. Havlularını ayrı kullanın. Çamaşırlarını bir yıkamayın sizinkilerle. O kadar takıntı yapmayın kolay bulaşan bi durum değil çünkü.
Maviboncukkkm Tatlican arifahsencesur 1gunes cinsel yolla bulaşan bir hastalık. Özel bölgede siğil yapıyor. Yüksek ve düşük risk hpv bulunuyor. Yüksek risk önlem alınmazsa rahim agzi kanserine dönüşüyor düşük risk siğil yapıyor. O yüzden 9 yaşından büyük kız çocuklarınıza kendinize hpv asinizi olmayı ihmal etmeyin. Yıllık smear testi vermeyi ihmal etmeyin. Umumi tuvaletlere lazer merkezlerine hamam havuz dikkat edin . Başkasının havlusunu özel eşyasını kullanmayın.
annediyebiri Maviboncukkkm çamaşırlarınızı ayrı atıyor musunuz bir tanıdık da pozitif doktor çamaşırlarını ayrı yıkamalısın demiş
Maviboncukkkm annediyebiri evet mutlaka ayrı yıkıyorum havlular nevresimleride hep 90 derecede yikarim
annediyebiri Maviboncukkkm korkmayın o halde cinsel yolla bulaşıyor banyoyu ve çamaşır yıkama kısmını ayrı yaparsanız bir sorun olmaz inşallah bir ot ismi duymuştum bu virüse iyi gelen bulursam yazayım size
witcher Maviboncukkkm Bende hpv yok mu var mı bilmem test yaptırmadım siğilimde yok ama cok takıntılıyımdır her banyodan tuvaletten sonra ellerimi çamaşır suyuyla yıkarım bebeğim var ne olur ne olma diye altını alıyoruz sonuçta. Takıntılı olmakta zor bacım Allah bize yardım etsin 🙁
MeteNaz Maviboncukkkm eşinizde aynı hassasiyeti gösteriyor mu acaba? Çünkü siğil çıksa da çıkmasada hpv siz de var ise eşinizde de var demektir
Maviboncukkkm gocebebirbayan aynen ama bagisiklik düşünce tekrarlıyor. Doktorum kadınların yüzde sekseni hayatının Bi döneminde hpv ile karşılaşır dedi ama çevremden hiç duymadım bu hastalığı. Hatta siğil çıkarana kadar bilmiyordum bile
Maviboncukkkm Neslihan_46 yaktirdim ve şu an mevcut sigilim yok ama basigiklik düşünce tekrarlıyor. Eşimde var şu an o da yaktiricak bu ay . Aslında sigara bırakmam gerekiyor onu da nasıl yapicam bilmiyorum
MeteNaz Maviboncukkkm kuzenim hpv den ameliyat oldu rahim ağzı tıraşlandı onun ki yüksek riskli çıkmıştı. Sarımsağı soğanı eksik etmeyin bağışıklığınız ne kadar güçlü olursa hastalık anca öyle çıkar hayatınızdan. Ancak bu kadar korkup takıntı haline getirmeyin lütfen cinsel yolla bulaşan bir hastalık ve bence çamaşır suyuda bu kadar kullanmak zararlı. Kızınız için klozet kağıdı alabilirsiniz içiniz rahat etmiyorsa domestos veya lysol un dezenfektanları var klozetler için onu sıkıp silebilirsiniz. Eşinizle ilişkinizde muhakkak prezervatif kullanmalısınız yoksa sürekli döngü şeklinde birbirinize bulaş yapmış olursunuz
Neslihan_46 Maviboncukkkm eşiniz yaktırmadan kurtulamazsınız permatik kullanmayın ikinizde siğile aldara krem var eczaneden alıp ikiniz aynı anda kullanın bu kadar ben ameliyat oldum
Maviboncukkkm Dolores evet mutlaka her kadının yaptırması gerekiyor . Maalesef ki ülkemizde rahim agzi kanseri çok fazla . Diğer ülkelerde asi ücretsiz 9 yaşından itibaren uygulanıyor. Fahreddin koca ocak ayında aşıyı ücretsiz yapıcaz dedi ama ses yok hala . Gelişmemiş ülkelerde bile asi küçük yaştan itibaren yapılıyor Bi bizde yok
Maviboncukkkm Birdunyabircennetannesi sigilim çıktıkça yaktirdim. Zaten mevcut Bi ilacı yok . Tamamen basgisiklik ile ilgili
Katun witcher ellerimi çamaşır suyuyla Bunu yapmayın yahuu elleri bol köpükleyin yarım dakika olmadı kolonyağı dökün
Eternity witcher Sakın böyle bir yanlışı yapmayın. Çamaşır suyu çok zararlı. Mikrop öldüreyim derken kendi sağlığınızdan, çocuğunuzun sağlığından olmayın. O eller ile çocuğa dokunuyorsunuz, keza kendi ellerinize yazık. Yapmayın.