Maviboncukkkm benimde doğum dan sonra farketmiş olduğum küçük bir et beni gibi birşey farkettik sonra eşim kendi ni kontrol etti et parçası gibi değilde değişik birşeyler gördü ve asm ye gittim siğil olabileceğini hpv taşıyıcısı olabileceğimizi söyledi çok korktum çünkü ne olduğunu bilmiyordum cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış haliyle eşimle sorun yaşadım yeminler etti ki eşimde işten eve evden işe telefonu devamlı bende 7 yıldır beraberiz hani hiçbir saygısızca bir hareketini görmedim vs hiç böyle birşey geçmezdi bu muhabbet olana kadar sonra eşim eğer öyle bişi varsa ya senden önceki beraberliğimde oldu yada otellerde kullandığım havlu yada 3 erkek kardeşler ortak kullanım vs eşim 2-3 doktora gitti onların kesinlikle siğil olmadığını temizlenme yaparken kılcal damarlara zarar kaynaklı olan şeyler olduğunu söyledi doktorlar . Sonra ben kadın doğum uzmanına gittim normal usg aldı temiz siğil gibi birşey olduğunu söyledim baktı bu çok siğil gibi durmuyor alalım patolojiye gönderelim kökünü yakalım tanıyı öyle koyarız dedi dedim almışken smearda alır mısınız olur dedi. İstersen özel bi hastaneye gidip hpv testi yaptırabilir sin dedi. Şimdi sonuçlarımı bekliyorum normal et beni orada çıkarmıki benden ziyade ete gömük et parçcası gibi. Hem tahlillerimi yaptı hemde istersen özelde gidip hpv testi ver istersen dedi patalojide öyle birşey varsa bile çıkmaz mı neden birdaha test yaptırmamı söylediki.