bunemeselaa Neslihan_46 anladım bende 29 bakalım Allah esirgesin olurda çıkarsa önerecekler mi aşıyı.
Maviboncukkkm bunemeselaa birde utanarak söylüyorum sonucunuz gelene kadar oral ilişkiden kaçının ki sonucunuz eğer hpv gelirse oral ilişki de bulunmayın.
bunemeselaa Maviboncukkkm 👍🏻👍🏻 ilişkiye zaten biraz ara verdik şu sonuçlarım hayırkısyla bir gelsin 🙏🏻 bide özele bakar mısın
bunemeselaa Maviboncukkkm benim sonuçlarım çıktı patoloji ve smear testim temiz siğil değil miş siğili taklit eden et beni gibi cilt lezyonu dedi🙏🏻
annediyebiri Neslihan_46 beni sağlık ocağından aradılar testi yaptırdım ancak sonucu almayı unuttum gitmedim başka bir merkezde çıkıyormuş sonuç neyse tanıdığın birinde çıktı o beni aradılar sonucun pozitif diye dedi seni de ararlardı doktora görün diye pozitif olsaydı dedi böyle arıyorlar mı acaba bende gitmedim içime kurt düştü şimdi
Neslihan_46 annediyebiri evet arıyorlar tedavi göreceğin yere kadar randevu da alıyorlar sizinki temizdir
melegim71 Maviboncukkkm kaynanamdada var malesef hpv nasil gecti bilmiyorum siğil yok parca akdirdik orda cikti daha sonra torpuleme yapildi suan sinirda cikti kansere donusecek duzeyde degol suan takipli gidiyor ksyinbabamda oyle bi sorun yok yani nasil gecti bilmiyoruz doktorla gorustum birebir cok nadir istisna wc felan gecebilur ama bu 1000de 1 gibu brseymis genelde cinselle bilasan birsey doktirda fazlakaynanam oldugu icin irdelemedi zaten g
witcher Leylamoznur Eternity Tamam allah aşkına gelmeyin üstüme bu bir takıntı napayım 🥺 elimde değil yani tuvaletlerden tiksiniyorum suan kızımın bezini değiştiğim icin daha hassasım sürekli ellermi temiz tutmak zorunda hissediyorum sanki tam temiz olmuyorlarmış gibi sabunlayınca 😐kolonya döksem yine bütün mikrop virüs bakterileri öldürür mü sizce ?
Eternity Maviboncukkkm Lütfen çamaşır sularından vazgeçin. Çamaşır suyu bağışıklık düşürüyor. Klorsuz kokusuz temizliyiciler kullanın. Hpv bağışıklık düşmesi sonucu tekrarlayan bir durum. Siz hassas davranıyorsunuz ancak eşiniz? Sizde var ise eşinizden geçmiştir çünkü. Yani cinsel yol ile bulaştığı için bilemiyorum umarım eşiniz de sizin kadar hassas davranıyordur. Geçmiş olsun çok takıntı yapmayın.
Eternity witcher Sakın böyle bir yanlışı yapmayın. Çamaşır suyu çok zararlı. Mikrop öldüreyim derken kendi sağlığınızdan, çocuğunuzun sağlığından olmayın. O eller ile çocuğa dokunuyorsunuz, keza kendi ellerinize yazık. Yapmayın.
Eternity witcher Antibakteriyel el dezenfektanları veya farmisol var ben corona zamanında çok kullandım gerek tuvaletlere gerek el ağız çevresine vs. kullanılıyor. Ellerinizi güzelce yıkadıktan sonra dezenfektan kullanırsınız ama çok takıntı haline getirmeyin inanın çocukların bakterilere de bağışıklık için ihtiyaçları var. Pamuk içinde büyütürseniz ileriki zamanlarda dışardan alacağı bütün virüs bakterilere karşı zayıf olur.
Aslan2103 witcher tabiki oldurur ciktiktan sinra1 dakika guzelce sabunlayip yikayin kolanya sikin tamam. Doktorlar bile ameliyata girerken ellerini titizlikle yikiyolar ve ameliyata giriyolar. Videolar var youtubede izleyim uygulayabiliriz. Hem sizin sagliginiz hem bebeginizin sagligi icin klorak vs kuĺanmayin lutfen 🙏🏼🙏🏼