Maviboncukkkm bunemeselaa verdiğiniz hastanenin İnternet te sitesine girip sonuç bakma bölümünden kontrol edebilirsiniz . Barkod numarası da olması gerekiyor ama
bunemeselaa Maviboncukkkm baktım canım ya ne e nabızda nede hastane sitesinde var sanırım çıkmadı daha .
bunemeselaa Maviboncukkkm yani patoloji sonucum temiz gelirse hpv değilimdir değil mi size özelden bir görsel attım bakar mısınız
bunemeselaa Neslihan_46 çok geçmiş olsun ya teşekkür ederim hpv den ziyade kansere sebebiyet veriyormuş falan diye okudum ondan korkuyorum. Aşıları bir kez mi olunuyor yoksa sene de bi falan gibi mi
Neslihan_46 bunemeselaa bana önermedi doktorum aşı genç yaşlarda olması gerekiyor dedi bağışıklık sistemini yükseltecek besinler tüket sigarayı bırak dedi
Maviboncukkkm bunemeselaa düşük risk ise genelde siğil yapan turler düşük risk olur bu kansere sebep olmaz . Aşıda 3 doz şeklinde 2 yada 3 ay aralıklarla yapılır ve biter
bunemeselaa Maviboncukkkm çok teşekkür ederim canım, yapmakta fayda var hpv olmasa bile salgınlar çoğaldı ve değişti insan korkuyor, yanımdan biri hapşırarak geçsin ertesi gün hasta oluyorum ya dikkat edeceğim teşekkürler 🙏🏻
bunemeselaa Neslihan_46 çok özür dileyerek soruyorum kaç yaşındasınız ki ? Ah şu sigara bırakılmıyor 🤦♀️
bunemeselaa Maviboncukkkm çok teşekkür ederim , ihmal edilmemesi gereken bir durum. Ben de bebeğime geçer eder diye çok korkuyorum çamaşırlarını ayrı yıkarım şuan bebek olduğu için ortak kullanım alanımız kısıtlı ama insan korkuyor
Maviboncukkkm bunemeselaa birde utanarak söylüyorum sonucunuz gelene kadar oral ilişkiden kaçının ki sonucunuz eğer hpv gelirse oral ilişki de bulunmayın.
bunemeselaa Neslihan_46 anladım bende 29 bakalım Allah esirgesin olurda çıkarsa önerecekler mi aşıyı.