Maviboncukkkm bunemeselaa ben araştırma hastanesinde patoloji ve hpv testi yaptırmıştım. 25 yasinda. Araştırma hastanesinde sadece hpvnin yüksek risklerine bakıyorlar oda negatif gelmişti. Benim düşük risk ama hangi tip olduğunu bilmiyorum. Patoloji sonucumda hpv pozitif gelmisti
bunemeselaa Maviboncukkkm hpv testi nasıl oluyor peki , bu parçanın sonucu patolojiden bu hafta çıkacak smear sonucumda öyle şimdi eğer sonuçlarım temiz çıkarsa ki inşallah amin 🙏🏻 hpv yok demek mi oluyor bende?
Maviboncukkkm bunemeselaa aslında erkeğe test yapmıyorlar çoğu doktor sizde varsa zaten eşiniz de de vardır yüzde yüz varsa eğer yaktirin . Asinizi olun . Bagisiklik güçlendirici ilaçları kullanın doktorunuzun önerisiyle birde bu hastalikda d vitamini çok önemli
bunemeselaa Maviboncukkkm inşallah öyle birşey yoktur ama varsada hemen aşılarımızı olacağız benim zaten genel anlamda bağışıklığım düşük. İşte o çıkan parçayı aldı kökünü yaktı tamamen
Neslihan_46 bunemeselaa patoloji de kanser öncüsü virüs mü diye bakılıyor cin1 cin2 cin 3 bunlardan biri çıkarsa sonuç sizi sağlık bakanlığı arıyor temiz çıkar inşallah takılma smear testi. Sonuçlandı mı patolojiye gönderdiler
bunemeselaa Neslihan_46 çıkıp çıkmadığını da göremiyorum ki hem pataloji sonucum hemde smear sonucum 11 gün oldu . inşallah ikisi de temiz çıkmıştır çok korkuyorum açıkçası 😣
Maviboncukkkm bunemeselaa aynen smear gibi vajinadan suruntu alınıyor. Ded8gim gibi devlet hastaneleri yüksek risklere bakıyor yine de doktora teyit ettirin .Yüksek risk kanser öncüsü olurken düşük risk sadece siğil yapar. Patoloji temiz gelirse siğil değilse hpv değildir belki normal ben gibi birseydir.
MeteNaz Maviboncukkkm bu arada hpv li olsanızda aşı olabiliyorsunuz. Doktorlar öneriyor en azından risksiz olup ilerde riskliye çevirme oranını düşürüyor ya da riskli gruplardan koruyor bilginiz olsun
Maviboncukkkm bunemeselaa ben bu hastalığı çok araştırdım çok doktor gezdim. Yoğurdun içine çörek otu katıp yemek, yeşil çay, propolis bunlar bağışıklığa iyi gelen şeyler aklınızda bulunsun
Neslihan_46 bunemeselaa korkmayın korkmayın ben ameliyat oldum rahimin 3/1 alındı hpv olan bölgeyi aldılar 5 yıl oldu her yıl smear hpv test yaptırıyorum çok şükür bi sorun yok
Maviboncukkkm bunemeselaa verdiğiniz hastanenin İnternet te sitesine girip sonuç bakma bölümünden kontrol edebilirsiniz . Barkod numarası da olması gerekiyor ama
bunemeselaa Maviboncukkkm yani patoloji sonucum temiz gelirse hpv değilimdir değil mi size özelden bir görsel attım bakar mısınız
bunemeselaa Neslihan_46 çok geçmiş olsun ya teşekkür ederim hpv den ziyade kansere sebebiyet veriyormuş falan diye okudum ondan korkuyorum. Aşıları bir kez mi olunuyor yoksa sene de bi falan gibi mi
annediyebiri Neslihan_46 beni sağlık ocağından aradılar testi yaptırdım ancak sonucu almayı unuttum gitmedim başka bir merkezde çıkıyormuş sonuç neyse tanıdığın birinde çıktı o beni aradılar sonucun pozitif diye dedi seni de ararlardı doktora görün diye pozitif olsaydı dedi böyle arıyorlar mı acaba bende gitmedim içime kurt düştü şimdi
Deniz773 Neslihan_46 merhaba şimdi denk geldim yazdığınıza sizinki hpv kaçtı bende hpv 16-18 olduğumu öğrendim . Çok korkuyorum neler yapabilirim görünce Cevap yazabilir misiniz
bunemeselaa Maviboncukkkm çok teşekkür ederim canım, yapmakta fayda var hpv olmasa bile salgınlar çoğaldı ve değişti insan korkuyor, yanımdan biri hapşırarak geçsin ertesi gün hasta oluyorum ya dikkat edeceğim teşekkürler 🙏🏻
bunemeselaa Maviboncukkkm baktım canım ya ne e nabızda nede hastane sitesinde var sanırım çıkmadı daha .
Neslihan_46 bunemeselaa bana önermedi doktorum aşı genç yaşlarda olması gerekiyor dedi bağışıklık sistemini yükseltecek besinler tüket sigarayı bırak dedi
Maviboncukkkm bunemeselaa düşük risk ise genelde siğil yapan turler düşük risk olur bu kansere sebep olmaz . Aşıda 3 doz şeklinde 2 yada 3 ay aralıklarla yapılır ve biter