Shewolff OptimusPrime maalesef 🥲 hiç denemedim yurt dışından eşimin teyzesi bir parfüm gönderdi bende onu bulamıyorum mesela 😂😂
sarmaliklahana Gryffindor Offff be de vazgecemıyorum avon parfümden. Fünlğk kullandıklarım farklı gezmelik farklı. Online dan hep kuponla alıyorum Bayaa uyguna denk gelıyor 🤭✌️💥
Gryffindor sarmaliklahana Ben çok uzun zamandır kullanmıyorum ama bugün kokuyu özlediğimi fark ettim celebre sipariş ettim. 😄
sarmaliklahana Gryffindor aaaa naif koku bilirim ✌️🤭 günlük olarak wish of love kullanıyorum 2 yameiani 100 TL aldım gecen gün 😄
asortikpanda Victorias secret bombshell çok bilindiktir çiçeksi ve güzel bir kokusu var muadilide koton pink crystal veya bargello 384 ikiside gayet iyi bence
Tansukiz Deletedmom_110 Trendyol aqua di Polo aldım geçen gün ilk defa bir deneyim diye 3 tanesi 245 tlydi sanırım geldi baya da iyi kokuyor sadece şekerli ve çiçeksi geldi ben biraz ferah kokuları seviyorum ama bunu kullanacağım kalıcılığı da orta derecede tavsiye ederim
ayseanne43 Deletedmom_110 Avon incandense kullanıyorum. Farmasi Bianca ve reina de kullanıyorum. 3u de var . Ama Bianca ağır
1erkekannesi1 Deletedmom_110 tutaste parfüm var canım orjinalden farksız ve koku çeşitliliği çok fazla fiyatı da uygun
babyboymomss Bargello kalıcı bence tanesi 230 2 adet 360 tl . 171, 122, 198 sıklıkla kullandığım kokular bunlar size hitap eder mi bilmem ama bir bakın bence