Falafel Yves rosher evidence kokusu aşırı iyi. Normla parfüm fiyatı 2000 tl falan ama deodorant parfümü var onun fiyatı ucuz 300 tl civarıydı
Gryffindor Falafel Efsanee hem de teyzem Almanya’dan getirmişti aşık olunası bir koku gerçekten. Ama 300 tl olan bir çeşidinin olduğunu bilmiyordum bakıcam hemen edt diyorsun sanırım
bloggeranne Deletedmom_110 eclat çok güzel ve kalıcı birde wish of love buda çok güzel ikisini dene derim
Shewolff OptimusPrime maalesef 🥲 hiç denemedim yurt dışından eşimin teyzesi bir parfüm gönderdi bende onu bulamıyorum mesela 😂😂
sarmaliklahana Gryffindor Offff be de vazgecemıyorum avon parfümden. Fünlğk kullandıklarım farklı gezmelik farklı. Online dan hep kuponla alıyorum Bayaa uyguna denk gelıyor 🤭✌️💥
Gryffindor sarmaliklahana Ben çok uzun zamandır kullanmıyorum ama bugün kokuyu özlediğimi fark ettim celebre sipariş ettim. 😄
sarmaliklahana Gryffindor aaaa naif koku bilirim ✌️🤭 günlük olarak wish of love kullanıyorum 2 yameiani 100 TL aldım gecen gün 😄
asortikpanda Victorias secret bombshell çok bilindiktir çiçeksi ve güzel bir kokusu var muadilide koton pink crystal veya bargello 384 ikiside gayet iyi bence
Tansukiz Deletedmom_110 Trendyol aqua di Polo aldım geçen gün ilk defa bir deneyim diye 3 tanesi 245 tlydi sanırım geldi baya da iyi kokuyor sadece şekerli ve çiçeksi geldi ben biraz ferah kokuları seviyorum ama bunu kullanacağım kalıcılığı da orta derecede tavsiye ederim