Gryffindor sarmaliklahana Ben çok uzun zamandır kullanmıyorum ama bugün kokuyu özlediğimi fark ettim celebre sipariş ettim. 😄
sarmaliklahana Gryffindor aaaa naif koku bilirim ✌️🤭 günlük olarak wish of love kullanıyorum 2 yameiani 100 TL aldım gecen gün 😄
asortikpanda Victorias secret bombshell çok bilindiktir çiçeksi ve güzel bir kokusu var muadilide koton pink crystal veya bargello 384 ikiside gayet iyi bence
Tansukiz Deletedmom_110 Trendyol aqua di Polo aldım geçen gün ilk defa bir deneyim diye 3 tanesi 245 tlydi sanırım geldi baya da iyi kokuyor sadece şekerli ve çiçeksi geldi ben biraz ferah kokuları seviyorum ama bunu kullanacağım kalıcılığı da orta derecede tavsiye ederim
ayseanne43 Deletedmom_110 Avon incandense kullanıyorum. Farmasi Bianca ve reina de kullanıyorum. 3u de var . Ama Bianca ağır
1erkekannesi1 Deletedmom_110 tutaste parfüm var canım orjinalden farksız ve koku çeşitliliği çok fazla fiyatı da uygun
babyboymomss Bargello kalıcı bence tanesi 230 2 adet 360 tl . 171, 122, 198 sıklıkla kullandığım kokular bunlar size hitap eder mi bilmem ama bir bakın bence
Iremozerr Canım Dp der susarım B6 kodu Burberry weekend bn şekerli kokuları sevmiyorum kokusuna aşığım kalıcılığı inanılmaz iyi günlerce kıyafette kalıyor Mesela sabah sıkıyorum öglen bir makete gidiyorum kasada kızlar parfümün nedir diye soruyordu defalarca yaşadım bunu bna kokmuyor ama onlara kokuyormuş yıllardır da vazgeçmedigim tek parfüm
fblt470773 Deletedmom_110 wish of love kullanıyorum çok güzel kokusu var trendyoldan 59 TL’ye alıyorum kalıcı bir kokusu var
Iremozerr Bargello diyenler olmuş aynı parfümü bargellodan da aldım ama esansı cok kötü kalıcılık yok her parfümü öylemidşr bilemem ama bn sevmedim
Lunaluu Deletedmom_110 tom tailor for her çok güzel kokuyor ama türkiyede satışı varmıdır bilmiyorum.