1civcivannesi 1905burkiyy müzik açmayı denedin mi ben müzik açıp ayağa kalkıp zıplaya zıplaya oynuyorum sakinlesiyo
1905burkiyy 1civcivannesi kucakta olunca sesi çıkmıyor zaten sorun uyuturken uyku saatlerin de sürekli huysuz uyku gözünden akıyor ama uyumak istemiyor ve ağlıyor zor yatıyorum
1civcivannesi 1905burkiyy benimki öğle uykusunda öyle çok uykusu geliyo onu zorsunup agliyo emmiyo da işte o zaman bini soyluyorum emmicek diye ugrasirsa süt sağıp azına sıkıyorum biberonla sakinlesiyo emziriyorum uzanarak sariliyoruz öyle uyuyo
1905burkiyy 1civcivannesi bacım bilsem öyle dalacak hemen ama uyku saatleri bana işkenceye dönmüş resmen sanki dövüyorum biri duysa bizi bu çocuğu dövüyorlar sanacak o kadar ki ağlıyor uyku saatlerin de
Elflnaaa 1905burkiyy al benden de o kadar emip geri dalsa eyvallah emiyor arkasını dönüyor aha uyudu emmez diyorum hop anında geri emmeye dönüyor
1905burkiyy Elflnaaa hahahaahah bu benim oğlum aynı kollarım kopuyor yeminle bir gün yataktan düşecek diye öyle korkuyorum ki
Fulyy 1905burkiyy benimki de ben gelene kadar bi sey yemiyor ya cok üzülüyorum öğlene kadar çalışıyorum ama o sürede acıkmıs oluyor
-Tubaaa- Bebeğim 8 aylık, 5. Ayından beri böyle asla düzelmiyor uykusu. Sürekli memede. Ben de çalışıyorum, gece inanılmaz zor geçiyor benim için. Malesef bizim hiç bir düzelme yok daha da kötüye gidiyor. Umarım sizin en kısa zaman düzelir uykularınz
Fulyy -Tubaaa- aynen öyle bizim de yaa 5.ayda başladı benimki de 9 aylık oldu daha beter oluyor gittikce ayrılık kaygısından sanırım
1905burkiyy Fulyy çok zor nasıl olacak bilmiyorum. Eğer böyle devam ederse uyku eğitimi aldıracağım bide onu denerim
Candy_88 1civcivannesi tam benimkini anlattınız 3 aylık tam böyle, sırt üstü yattı mı çığlığı basıyor..
Candy_88 1905burkiyy youtube’da uyku rukyesi, amme, nazar dualarını dinletiyorum bazen, sakinleşip uyuyor.. Denebilirsiniz..
1905burkiyy Candy_88 neler dinletmedim ki canım bakıyorum dalmış tam yerine bırakıyorum 15 dk dolmadan ağlama krizi tutuyor uyanıyor mecbur alıyorum yanıma