Sevdaa34 Hanımlar merhaba , 1 aylık çocugum var ve birazcık gazlı, BioGaia gaz damlasını önerdi herkes kullanan var mıı
Zeynepelcin Sevdaa34 canım biogaia probiyotik damla bagirsak düzenleyici sab simplex var gaz damlası ben baya memnun kaldım ondan ikisini bir kullan baya işe yarar.gaz için
Marsila Sevdaa34 Birazcikmis canım şükür et bir dene çok ıkınma ve kabızlık yalar ise bırak biz çok gazliyiz ve hiçbir şey fayda etmiyor
Marsila Zeynepelcin Sap simplex günde kaç damla kullanıyorsunuz acaba bebeğiniz ne kadarlık biz yeni aldık iki gündür bebeğim mahvoldu ondan mı başka bir şey mi bilmiyorum bu arada ben dün 5 damla bugün 6 damla kullandım
Zeynepelcin Marsila canım doktor bize Biogaia var ya onu sabah emzirmeden yada mama vermeden once 3 damla ver demişti. Heo aynı saatlerde vermeye dikkat et. O sadece kabızlık yada ishal olmaması için rahat kakasını yapsın diye o ayrı. Birsry yani estra yanımda sab simplex al yoksa sende onu da bize doktorumuz gün içinde 3 defa 8 er damla verebilirsin demişti.her dr farklı öneriyor eczanesi ye de sorabilirsiniz. İkisini bir kullan iyi gelir. k bioagai gazı engellemez zaten
MotorcuAnne Sevdaa34 yes. Biz kullandık. Bağırsak düzenleyicidir. Her ne kadar gaz damlası olarak geçse de düzenleyicidir. 5 damla veriyorduk.
Zeynepelcin Sevdaa34 3 damla biogaia sabah emzirmeden önce ama. Sab simplex te günde 3 damla 8 er damla
ipegimsi Sevdaa34 o gaz damlası değil bilginize sadece bağırsaktaki yararlı bakterileri besleyen ve sindirimi düzenleyen bir prebiyotik o amaçla kullanacaksanız nurse harveyle beraber kullanın biogaiaa yı sabah ilk kalktığında verin bebeğinize
Marsila Zeynepelcin biogaia aldık biz kullandık hiç iyi gelmedi ya 😔 keşke her bebekte bir damla işe yarasa da uğrasmasak şu an Maflor kullanıyorum doktor tafsiyesi ile ama bakalım
Busra986532 Sevdaa34 biogai bağırsak düzenliyici gaza çok etkisi yok. Nurse harweys ve biogai birlikte vermişti dr. Öneririm
Marsila Zeynepelcin Maflor iyi geliyor sanki bize de bilmiyorum ya hep ağlıyor sancılı atak haftaları da varmış ona mi girdik bilmiyorum ya
2boymommy Sevdaa34 bigaia probiyotik size tavsiyem hem bigaia hemde sab Simplex (gaz damlasi) kullanmaniz
Zeynepelcin Marsila benim kizim kolik bebekti reflusu de 6 ay çektim vlaa ama yine en iyi o geliyordu şükür gecti .şuan kizim 20 aylik .ama zor yani gercekten atak haftası diş derken zorluyor baya .saat yönünde masaj yapmayı ihmal etmeyin hergun bebek yağıyla yada zeytin yağıyla. Ayaklarının sıcak olması da çok önemli.
Marsila Zeynepelcin Haklısınız valla kim bilir buz ne kadar çekeceğiz bakalım kusma bizimkinde de var hatta mide bağırsak arası kalınlaşma var dedi doktor takipteyiz valla anne olmak çok güzel ama bir o kadar da zormuş