Marsila Zeynepelcin Haklısınız valla kim bilir buz ne kadar çekeceğiz bakalım kusma bizimkinde de var hatta mide bağırsak arası kalınlaşma var dedi doktor takipteyiz valla anne olmak çok güzel ama bir o kadar da zormuş
Zeynepelcin Marsila evet gerçekten evlat başkaymış. Sadece onun için yaşıyorsun. Ufacık bir canı yansa o gün haram oluyor insana vala insanın yüreği sızlıyor.allah tüm çocuklarımıza sağlık versin inşallah.
Marsila Zeynepelcin Amin inşallah 🙏 çok üzülüyorum onun sancı cekislerini gördükçe 6 ay dedi doktor 6 yıl gibi gelecek o bana
fbetul4270 Sevdaa34 ben 2 ay kadar kullandım gaz sancımızı baya baya hafifletmişti. Sadece gaz damlası değil kendisi ayriyeten bağırsaklarıda düzenliyor.
Arenaybarsss Sevdaa34 bizde de hiçbir işe yaramadı nurse harveys çok etkili bir damla içtiği an direk gaz ve kakasını heme yapıyordu
isikbebek Sevdaa34 ishal sikayetiyle gittiğimizde doktorumuz vermişti probiyotik diye bazıları gaz damlası diyor ama yanlış biliniyor bağırsak düzenleyici sadece hatta doktorumuz fazla verseniz de değişen bisey olmaz günde bir defa 5 damla yeterli dedi gaz için metsil damla verdi ve bize iyi geldi çok şükür
krkynur Sevdaa34 oğlumda kullandım çok faydasını gördüm kızımda kullandım hiç faydasını görmedim bebeğe göre değisiyor bu damlaların etkileri
1gulceninannesi Sevdaa34 biogaia gaz damlası değil probiyotik amaçlı kullanılıyor. Sanırım biz 4 ay kadar kullandık. Özellikle Sezeryanla doğan bebeklerde kullanımı önemli demişti doktorumuz. Bağırsak düzenlediği için gaza da faydası vardır ancak biz yanında Nurse harveys kullandık. İkisi birlikte baya iyi geliyordu
linay4 Sevdaa34 lütfen kullanma bende yorumlara kndım aldım azıcık gazlı bebegim bir el bombasına dönüştü tam 3 gün sürdü o kadar çok gaz arttırdıki aglamaktan mahvolmustu kızım.. çok gazlı ise doktoruna danışıp önerdiğini al ben doktora ishalini danışarak maflor aldım yani önerdi aldım gaza da iiy geldi sakın buralarda yada baska yerde yazan seyleri alıp deneme doktor ne derse ona uy bence selametle🌸🥰👋🏻🩷
Kahvedelisianne Sevdaa34 harika bir damla. O olmasaydı ne yapardı bilmiyorum. Üç şişe bitirdim. Geceleri sabah ezanına kadar uyumayan bebeğim çok güzel uyuyordu onunla. O kadar rahatlatıyordu. İlk üç ay kullandım. Şimdi dört buçuk aylık. Hareketleri artınca kendi kendine gaz çıkarabiliyor artık. Bıraktık o yüzden.
Minnakordek Sevdaa34 biogaina probiyotikti diye aklımda kalmış ona ek birde nurse Harveys diye bişey vardı ikisini verirdim
Kizilciksurubu Sevdaa34 Biogaia bizde bir işe yaramadı. Sab simplex kullandık, o da çok işe yaramadı. Doktor bunlar işe yaramayınca Aguline yazdı, onu kullandığımızdan beri gaz sıkıntısı yaşamıyoruz çok şükür.