Omeraslan ppzeynep Kuzenim Ömer var. Sakin uyumlu biridir. Çokta zekidir. Dedem de Ömer o da uyumlu, sakin yapısı vardır.
ppzeynep ppzeynep Ömer Asaf diye öğrencim olmadı bu arada. O öylesine bir örnekti. Şimdi şu çıkarımda bulundum siz yazınca. Ömer+Asaf çok çok daha mı yaramaz olur ki?🫢 Az önce Asaf adında öğrencisi olduğunu söyleyen öğretmenimize yazdığım yorum.🤭
TheMomm ppzeynep Bebeğimin ismini yiğit koyacakken bu posttu okumam 😒 Yanına ege ekleyeceğim belki ege ismi sakinleştirir 😂
hayalperest2310 ppzeynep biliyorum örnek verdiğinizi ama Ömer Asaf larda fena😂Efe bir tane var dediğiniz gibi normal çocuklar gibi değil aşırı zor
Zeynep11 ppzeynep yiğit yeğenim var aşırı yaramaz 😧 komşumun oğlu da yiğit oda çok hiperaktif 1 dk yerinde durmaz, özel eğitim alıyor
Meliike Ayy oğlumun adı yiğit 😂daha 15 aylık ama sinirli ve hareketli bir bebek inşallah büyüyünce öğretmenlerine ve bana bu şekilde davranmaz 😂
Egem06 ppzeynep bizdeki Ege yerinde hiç durmuyor 😀hatta kreşe gidiyor daha eve girer girmez koşarak ayakkabılarını çıkarmadan fırlıyor odalara 😔dinlemiyor
Seymatotan ppzeynep ben hata yaptım galiba oğluma Yiğit Aras koydum daha 2 buçuk aylık kök söktürüyor 😂
ppzeynep Seymatotan 😅 Çok erken başlamış annesi. Canları sağ olsun da. Varsın yaramaz olsunlar. Belki büyüdükçe beni ters köşe yapacsk şekilde değişir. Varmış uslu Yiğitler. Yorumlarda yazanlar oldu.🤗
17072023baloglum ppzeynep demeyin lütfen 😂 3 aylik Ömer isminde bir oğlum var simdiden eli kolu hic duemuyor. Ful enerjik 😂
ppzeynep 17072023baloglum 😃Maşallah. Yaramaz olursa da olsun “Gülüşü yeter.” dersiniz.🤭Şaka bir yana dediğim öğrencilerimi hep severim. Sadece söz dinlemedikleri için yoruyorlar ama gerçekten sevimliler.
tomvejerry ppzeynep oğlumun adı Yiğit Allah’ım esirgesin çok uslu akıllı sakin, ama iki isimli olan özellikle de efe ismini alan çocukların gerçekten biraz daha yaramaz olduğunu düşünüyorum bende
ppzeynep ppzeynep Ömer Asaf diye öğrencim olmadı bu arada. O öylesine bir örnekti. Şimdi şu çıkarımda bulundum siz yazınca. Ömer+Asaf çok çok daha mı yaramaz olur ki?🫢 @marscicegi Az önce Asaf adında yaramaz öğrencisi olduğunu yazan bir öğretmenimize yazdığım yorum.🤭
17072023baloglum ppzeynep tabikide ole gülüşü herseye yeter şimdiki cocuklar daha hareketli oluyorlar🥰🥰