ppzeynep hayalperest2310 Ömer Asaf diye öğrencim olmadı bu arada. O öylesine bir örnekti. Şimdi şu çıkarımda bulundum siz yazınca. Ömer+Asaf çok çok daha mı yaramaz olur ki?🫢
ppzeynep ppzeynep Ömer Asaf diye öğrencim olmadı bu arada. O öylesine bir örnekti. Şimdi şu çıkarımda bulundum siz yazınca. Ömer+Asaf çok çok daha mı yaramaz olur ki?🫢 Az önce Asaf adında öğrencisi olduğunu söyleyen öğretmenimize yazdığım yorum.🤭
hayalperest2310 ppzeynep biliyorum örnek verdiğinizi ama Ömer Asaf larda fena😂Efe bir tane var dediğiniz gibi normal çocuklar gibi değil aşırı zor
ppzeynep ppzeynep Ömer Asaf diye öğrencim olmadı bu arada. O öylesine bir örnekti. Şimdi şu çıkarımda bulundum siz yazınca. Ömer+Asaf çok çok daha mı yaramaz olur ki?🫢 @marscicegi Az önce Asaf adında yaramaz öğrencisi olduğunu yazan bir öğretmenimize yazdığım yorum.🤭
marscicegi ppzeynep Ömer asafim var bneim çift isim ama sonuna kadar hakkni veriyor evde gerci okulda öyle değil bana geçiyor heralde 😂
2prensannesi03 ppzeynep Amcamın torunu var Yiğit maşallah maşallah diyim çocuk çok uslu şimdi 4. Sınıf ama doğduğundan beri maşallahı var💕
Omeraslan ppzeynep Kuzenim Ömer var. Sakin uyumlu biridir. Çokta zekidir. Dedem de Ömer o da uyumlu, sakin yapısı vardır.
TheMomm ppzeynep Bebeğimin ismini yiğit koyacakken bu posttu okumam 😒 Yanına ege ekleyeceğim belki ege ismi sakinleştirir 😂
Zeynep11 ppzeynep yiğit yeğenim var aşırı yaramaz 😧 komşumun oğlu da yiğit oda çok hiperaktif 1 dk yerinde durmaz, özel eğitim alıyor
Meliike Ayy oğlumun adı yiğit 😂daha 15 aylık ama sinirli ve hareketli bir bebek inşallah büyüyünce öğretmenlerine ve bana bu şekilde davranmaz 😂
Egem06 ppzeynep bizdeki Ege yerinde hiç durmuyor 😀hatta kreşe gidiyor daha eve girer girmez koşarak ayakkabılarını çıkarmadan fırlıyor odalara 😔dinlemiyor