2boymommy ppzeynep ay benim ilk oglumun adi atakan digeri efekan bu isimlerde hic gördügünüz bildiginiz varmi peki ögretmen oldugunuz icin özellikle size sorum🙈😅
ppzeynep 2boymommy Atakan isimli tek bir öğrencim oldu. O da sessiz, uslu bir çocuktu. Efekan isimli öğrencim olmadı.
Alerjikrinit ppzeynep isimlerin etkisine inanmazdım ama gerçekten Bedirhan ismi özellikle buna inanmamı sağladı bütün bedirhanlar sıkıntılı . Ha bir de Eymen var her sınıftaki Eymen’de de sıkıntı var . 😂😂
Azra41 ppzeynep Efe var çapraz komşumun oğlu maşallah çok tatlı 🌸 hiç gikinin ciktigini bilmem valla ay bide çok ponçik görseniz içinize alıp mıncıklarsiniz 😄 yigitte yigenimin ismi o daha çok küçük yorum yapamicam 😄
ppzeynep Azra41 Ah öyle Efeler beni bulmuyor hiç. Yiğit’iniz de tatlı tatlı, ponçik ponçik bir çocuk olsun inşallah.🌸🤗
bunemeselaa ppzeynep benimde tanıdığım Ömer ve yiğit var aşırı hareketliler 🤣 bide Eymen tanıdığım çoğu Eymenlerde hareketli . Benim oğlumun adı da Asaf 14 aylık şimdiden bizi parmağında oynatıyor bakalım büyüyünce ne olacak 🤣 Canları sağolsun hepsinin ❤️
ppzeynep senaerd Sağlıkla büyüsün. Bakın bakalım büyürken huyu suyu değişecek mi? Dönüş olabilmeyi isterdim.🤗🌸
senaerd ppzeynep teşekkür ederim.Çok sanmıyorum değişeceğini ama böyle de çok güzel,hoşuma gidiyor yaramazlıkları 🥰