ppzeynep Ballikizim99 Ah o kibar Ömerler beni hiç bulmadı. Okula ağlayarak gittiğim günleri bilirim mesleğin başında.🥲 Oğlum Rüzgar. Adı gibi esiyor sürekli ama Rüzgar isimli öğrencim olmayınca yorumlayamıyorum.😅
Alerjikrinit ppzeynep benim de aynı öğrenciler . Bedirhan Ömer yiğit var Efe tek isimli yok. Bir de kağanlar çok fena bizde
2boymommy ppzeynep ay benim ilk oglumun adi atakan digeri efekan bu isimlerde hic gördügünüz bildiginiz varmi peki ögretmen oldugunuz icin özellikle size sorum🙈😅
ppzeynep 2boymommy Atakan isimli tek bir öğrencim oldu. O da sessiz, uslu bir çocuktu. Efekan isimli öğrencim olmadı.
Alerjikrinit ppzeynep isimlerin etkisine inanmazdım ama gerçekten Bedirhan ismi özellikle buna inanmamı sağladı bütün bedirhanlar sıkıntılı . Ha bir de Eymen var her sınıftaki Eymen’de de sıkıntı var . 😂😂
Azra41 ppzeynep Efe var çapraz komşumun oğlu maşallah çok tatlı 🌸 hiç gikinin ciktigini bilmem valla ay bide çok ponçik görseniz içinize alıp mıncıklarsiniz 😄 yigitte yigenimin ismi o daha çok küçük yorum yapamicam 😄
ppzeynep Azra41 Ah öyle Efeler beni bulmuyor hiç. Yiğit’iniz de tatlı tatlı, ponçik ponçik bir çocuk olsun inşallah.🌸🤗
bunemeselaa ppzeynep benimde tanıdığım Ömer ve yiğit var aşırı hareketliler 🤣 bide Eymen tanıdığım çoğu Eymenlerde hareketli . Benim oğlumun adı da Asaf 14 aylık şimdiden bizi parmağında oynatıyor bakalım büyüyünce ne olacak 🤣 Canları sağolsun hepsinin ❤️
ppzeynep senaerd Sağlıkla büyüsün. Bakın bakalım büyürken huyu suyu değişecek mi? Dönüş olabilmeyi isterdim.🤗🌸
senaerd ppzeynep teşekkür ederim.Çok sanmıyorum değişeceğini ama böyle de çok güzel,hoşuma gidiyor yaramazlıkları 🥰