Fadime17 İnşallah benim kızımın da düzelmiştir ya dereceleri. Artık bu bandajı çıkarmak istiyoruz tam hareketleneceği zaman çünkü yavrumun🥲
Fadime17 atikeahmet haber veririm tabi canım inşallah 21 inde randevumuz var bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız kızlar dua edin bize nolur🥲🙏🏻
atikeahmet Fadime17 muayne olduk bizz sag taraf 57 idi 63 olmus. Duzelmis. Sol tarafimiz 52 idi 54 olmuss duzelmems
Fadime17 atikeahmet hangi bandajı kullanıyorsunuz acaba bir de size de uyurken de takın dedi mi doktorunuz ?
Fadime17 Pazartesi kalça Usg çekilcek Salı günü de 11 de randevumuz var 🙏🏻🥹 İnşallah ölçüler de artma vardır kızlar da bebeğim şu bandajdan kurtulur dua edin bize çok🥹 haftaya ama şimdiden beni bir stres sardı
Alya08 Fadime17 bana yazın size hangi aparatı alacağınızı söylim çünkü aynı sorunu yaşadık bizde 05444150263 Şuan iyi durumda ve 60ın üstüne çıktı ama 1 ay dğzenli kullanıcaz aparatını
Fadime17 Kalça dereceleri 60 un üstünde kızlar çok şükür bugün de ortopedi doktorumuz görecek bakalım uamrıö bandajdan kurtuluruz artık biz de dua edin güzel anneler 🙏🏻🥹
Alya08 atikeahmet canım bandaj mahvediyo size bir ürünü tavsiye ederim ben. Şuan ben bebeğime kullanıyorum. bana yazın size hangi aparatı alacağınızı söylim çünkü aynı sorunu yaşadık bizde 05444150263.. resimin atarım size aparatın. Aynı şeyi yaşayınca insan halden
Fadime17 Kızlar çok şükür düzelmiş dereceleri kızımın. Biz bandajdan kurtulduk artık. Darısı böyle olan tüm bebeklere inşallah.🙏🏻