Emireymen23 -yldz Eumovate sağlık ocağından yazdirabilirsiniz dr la görüştüm en etkili krem bi gecede kızarıklığı söndürüyor.
Pamugunannesi1 -yldz zeytin yağ çok iyi geliyor evet pahallı qma ben 1 kere paraya kıyıp aldım ve sadece bebeğime kullanıyorm kıyamet koparıyor normal de zeytin yağ haricinde hwrşeyi kullandım bi dalini nin pişik kremi iyi geldi birde Zeytin yağ en çabuk iğleştirwn de o
Vildankarakus Ben 3 kremi karıştırıp kullanıyorm troysd, hamazing ve fito bazen 4. Krem olarak da mavi hametan karistirp sürüyorum..kombo karışım daha iyi gelen bisey bulamadım.. bnm kızm alerjik bünyeye sahip çok sık pişik olur . Deneyebilirsnz
Kahkaha -yldz sudocrem sür kesinlikle.. 2 gün önce aynı durumu yaşadım çığlık çığlığa ağlıyordu. Banyoda poposunu ılık su ile yıkayın sonra sudocrem sür. 2 kere sürdüm bez değiştirme esnasında hemen geçti.. bu kremi tek geçerim.
58prens -yldz oğlum bebekken olmuştu dediğiniz gibi komşum bana kendi sütünü sur rahatlar demişti denedim gerçekten de rahatladı ve uyumuştu bı deneyin isterseniz
handeninilayi -yldz zdrave diye bir krem arkadaşım yurtdışından getirmişti 10 dk içerisinde bile etki gösteriyor. Kendim pişik olduğumda da sürdüm inanılmaz bir şey. Trendyol hepsiburada da var. Mavi yuvarlak kutuda bir krem. Çoookk bereketli
Liliales -yldz herkes yorum yapmış söylenenleri deneyebilirsiniz sonrasında da neden pişik olduğunu saptarsanız kesin çözümü öyle bulursunuz 😊 benim bebeğim de ilk doğduğu zaman bacak katlanma yeri pişik olmuştu sonra oranın hava almadığı için pişik olduğunu anladım birçok şey denedim ama bepantol en güzel etki etti hemen kızarıklığını aldı ilk kullanımda. O zamandan beri günde en az bir iki kere o kısma bepantol sürerim bir daha olmadı
-yldz Liliales primasi değiştiği için öyle oldu 😔 Sürekli kullandığımız bir anda bitti bizde aynı markanın sadece başka rengini idarelik aldık sorun olmaz diye düşünerek meğersem aynı marka dahi olsa fark varmış . Niye bitince getirmiyorlar anlayamıyorum . Normalde bende her alt açmada yıkarım evde değilsek avm veya başka yerde dışardaysak ıslak mendili yıkayıp temizlerim her temizlemeden sonra isilik veya kızarıklılik olmaması içinde hamazinc ince tabaka halinde de sürerim . Kessin prima değiştiği için oldu .
sonbezbukucu bende Bepanthol ve zeytinyağı kullanıyorum. yalnız zeytinyağı önce kaynatıp asitini alıyorum soğuyunca fısfıslı bir şişeye alıp kullanıyorum. tabi bol yıkama ve bol havalandırma yapmanızı tavsiye ederim
Soni -yldz canım bir tanıdığım ben yeni doğum yaptığım için bana şöyle bir bilgi vermişti kendisi bebeğinin pişiği için çok krem denemiş hatta yurtdışından getirttikleri de olmuş en pahalısını da kullandım ama dedi bildiğimiz teneke kutuda olan yada tüpte olanlarda olur Arko krem çok iyi geldi dedi pişikse nazikçe yıka iyice kurula bekle nemli kalmasın sonra arko krem sür bir dene istersen benim bebeğim 3 aylık hiç pişik olmadı ben denemedim
Sarecem -yldz Merhaba ileri boyuttaysa madecassol ve troysd sürebilirsiniz çok etkili bir krem aşırı hassas tenli bir bebek annesi olarak çok çektim pişikten kakasını yaptığında koşarak gidermi bir insan alt değiştirmeye valla koşuyorum🤣 fark etmezsem 15-20 dk kalırsak yandık yani o kadar krem denedim en iyi bunlar geldi sudokrem mustela bize iyi gelmedi daha doğrusu bence onlar hafif pişikler için tabi karar sizin birde ıslak mendil kullanmayın kullanacaksanız suyun altında yıkayıp kullanın muhakkak kurulayın çok geçmiş olsun😊
Mazikeen -yldz her bişik kremini kullandım aşırı kötüydü kızımın piştiği tek iyi gelen hamazing oldu anında geçirdi
Lidyaaannesi -yldz sudokrem çok iyi geliyor ama sık kullanmak sakıncalı bir ya da iki kez sürdüğünüzde geçer zaten
hurmakusi -yldz beyaz sabunla yika acik birak islak mendil surme hic tamamen duzele kdr suyla temizle her bez degisimde altini acik birak eger varsa hakiki zeytin yag yoksa hametan krem sur hamazing kortizonlu bi krem direk ona yonelme ama islak mendil hic kullanma alkon bazli daha cok tetikler Cok ileri dereceyse hametan ve madecasol bir surebilirsin madecasol de cok gzl bir krem ama ince sur cok az