Atlasbebek3535 -yldz kesin çözüm hemfe sürer sürmez geçiriyo yarım saat içinde. İnce hamazinc çinko krem üzerine travazol krem
bubanolulus -yldz Kantaron yağı. Bide poposunu her silmenize peçete ile de kurulayin. Ben doğdu doğalı öyle yapıyorum hiç pişmedi maşallah. ( 11 aylık şu an )
cennetkokuluyavrum -yldz bizimde isalden dolayi kipkirmizi et yara gibi olmaya baslamisti ustelik prima careium kulandigim ve siksik altini degistigim halde olmustu isalden bepantol ve hematn bunLei kulandim hafif sonuyordu ama gecirmiyrdu doktara isladen gittigimzde soledim tarvazol krem yazdi gunde uc kere arada bepantol surdum simdi gecmeye basladi cok sukur minicik yer kaldi hafuften kirmizimsi oda gecicek insalah
Anneogul23 -yldz benim bebeğinde de pisik vardı mustela kullanıyorduk ama geç iyilestiriyordu daha önce burda post açılmıştı çoğu kişi zeytin yağı kullanın demişti ben de zeytin yağı denedim 2 günde geçti pisik
berna5225 Atlas-krmn tek başına bizde de bi işe yaramamıştı ikisini karıştırınca iyi gelmişti çık sevindim umarım tekrar olmaz geçmiş olsun 🙏
CeydaST -yldz Sudocrem bizde baya işe yaradı kuzum pişmeye başladığı an sürüyorum ama. Çok çabuk toparlıyor
Areninannesi00 Zeytinyağının üstüne krem tanımıyorum. O kadarr çok krem alıp kullandım ki ne gerek varmış diyorum şimdi zeytinyağını sürüyorum sabaha pişik falan kalmıyor ama diş çıkarma döneminde çok sık pişik oluyorlar dişi çıkana kadar da devam ediyor bilginiz olsun
Sinem61 -yldz mavi hametan benimkine iyi gelmişti bir de Bepanthol iyi gelmişti . Sudokrem , kantaron yağı falan da denedim ama onlar daha kötü yaptı. Her bebeğin cildi farklı oluyor . Bazisina arko krem bile iyi gelebiliyor
poyrazarelinannesi Travazol kremi uzun süre kullanmamanızı öneririm, doktorum uzun süreli kullanımda dokuyu inceltiyor demişti, böylece pişiğe daha yatkın oluyor tenleri.