Iremylcnkya07 hilaldorukk dediğim merkezde Queenz güzellik merkezi oraya gidiyorum ben memnunun fidangör caddesinde
Iremylcnkya07 hilaldorukk dilan polatın merkezini hiç görmedim ben daha burda ama iyidir o zaman diye düşünüyorum o merkez😁
Hayallerhayatolsa Bende 4 seans gittim lazere bikini bölgesinde acı olduğu için düşürttüm ama hiç memnun değilim yine çıkıyor Koltuk altı bitti resmen Ama bu ay Ağca’ya gideceğim temiz olmuyor
hilaldorukk Hayallerhayatolsa ayy benim öyle aşırı acı olmadı öyle tuhaf ki bacağım daha çok acıdı hatta
Iremylcnkya07 hilaldorukk fayda göremezsen Queenze bir git bende çok tereddütle gittim ama baya memnun kaldım 😂
Asumert hilaldorukk ben de daha ilk seansina gittim. Ağrı aci eşiği düşük bi insan değilim ama beni bayagi zorladı. Buz başlıklı Diode lazer benimki. Adet oncesi gitmiştim belki o yüzden hassasiyet fazla olmuştur bi de bu cihaz daha derine etki ettigi icin oldu sanırım.
hilaldorukk Asumert regl öncesi için de olabilir doğru valla ama şu uyuşturucu kremlerden kullanılabiliyormuş ben sordum da
Asumert hilaldorukk kremi ben de sordum tamamen uyusturmadigini az da olsa hissedildigini söyledi ben de almadim
Iremylcnkya07 hilaldorukk normal lazer evet ben 2021 de indirim paketi almıştım hamile olunca gidemedim öyle gidiyorum şuan tam fiyatı bilmiyorum
Sonsuz18 hilaldorukk 2 gün önce Diod buz lazere başladım acı yoktu ama jel üşüttü koltuk altı hissettim biraz en zoru genital oldu baya hissettim