[silindi] Nursel 1,5 ay önce düzende yaptırdık. 1 ay öncede İzmir’de tan Yalçın labaratuvarında yaptırdık. Dokuz eylüldede gen testi yaptırdık. Madem düzende yada Hacettepe de direk gen testi yaptır. Kesin sonuç o zaten
taninmayananne Nursel çok araştırdım o zaman internetten olsun bu bölümün dpktprları vs öyle anlatmıştı
Nursel Azizim aradım canımda test yok bi dahada gelmeye bilir dediler yoksa böyle kendimi yiyip bitirmektense testi hemen yaprırdım
Eag Nursel ben ankarada oturuyorum ve iki farklı yerde ter testi yaptırdım. Nasıl yokmuş kit? Özel düzen laboratuvarının tunus cad şubesinde yaptırdık bi. Bir de gazi üniversitesinde yaptırdık. Çok şükür ikisi de temiz çıktı. Darısı başınıza🙏
Eag [bilinmeyen] hayır ya saçmalamışlar. Tabii ki yapılıyor ankarada. Bakın kaç arkadaş yazmış ben de orada yaptırdım düzen lab. Ben bir de gazi üniversitesinde yaptırdım.
Retina Benimde ilk topuk kanı sıkıntılı çıktı ikincisini verdik tabi o arada doktora gittik araştırma hastanesinde bekleyemedim 2. Topuk kanı sonucunu genetik test yapıldı bir bucuk ay sonra snçlandı sonuç normal çıktı çok şükür.Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor birşey sütüm azaldı bunlar yüzünden.madem ilki hatalı çıkabiliyor hatalı alınmış tekrar kan verin desinler insana kfayı yediriyolar
1PrensAnnesi Nursel ilkkez duyuyorum bunu inşallah inşallah korktuğun olmaz rabbim tüm bebekleri korusun❣️
ZeynepAydnztrk Nursel nerede yaşıyorsunuz bizimde ailemizde var kistikfibroz ama trabzonda yaşıyoruz ve burda ali baki die bir doktor var özel muayenesinde yapıyor ter testini ama mutlaka genetik testte yaptırmalısınız
Eag ZeynepAydnztrk genetik test eğer ter testi sonucu iki kez yapılıp riskli aralıkta çıkıyorsa yaptırılıyor
merve5561 ZeynepAydnztrk merhaba kistik fibrozisli bebekte başka nasil belirtiler var ben de trabzonda yaşıyorum topuk kanında bir sıkıntı yoktu ali baki hocaya gitmeyi düşünüyorum
Nursel [silindi] cuma günü yine gitcem canım o zaman sorarım bana bişey demediler gen testi diye İnternette de okudum
Eag mart başında düzen lab tunus cad şubesinde yaptırdım. O şubeyi arayın diğer şubeleri yapmıyordu. Mayıs ya da haziran gibi de gazi üniversitesinde yaptırdım. Ayşe hoca prof. Çocuk bölümünde, o istemde bulundu aklımızda kalmasın diye. Hemen indik aşağıda yaptırdık. Hemen de çıktı sonuç