Nursel canim bizi de kistik fibrozis suphesiyle topuk Kani icin tekrar cagirmislardi. Ankara koru haatabwsinde özel doktorumuz bizi diskapi onkolojj hemotoloji cocuk hastaliklari diye bir bina olan diskapi hastanesinde gogus bolumunde güniz diye bi bayan doktora yönlendirdi. Bundan ranndevu ve sıra alamıyorsun. Anca devlet hastanelerinde bi doktorun imzalı bir kağıtla yönlendirmesi lazımmış. Doktorumda beni uyarmıştı. Benim adımı ver bi yolunu bulup gir odasına anlat derdini demişti. Çok bekledim kapıda girdim dışarıdakilerin bağırışları arasında çok yardımcı bi bayan gerçekten. Sadece ankarada düzen labaratuarı yapıyor bu testi dedi. Başka hiç yapan Yok dedi. Devlette eskiden o hastanede yapılıyormuş ama artık kalkmış. Tunalıda yaptırdık biz ara düzen labaratuarını sor. 2-3 yerde şubesi var herhalde biz tunAlıda olanına yaptırdık. Tamamlayıcı sağlık sigortası marphe olduğu halde 69 tl ödedik. sgk karşılamıyor sanırım toplam tutarı 169 tl idi. Güniz hoca bi kağıda kaşe ve imzasını atıp, sonucu ban getir demişti. O imzalı kağıtla güniz hocadan sıra alabilirdim. Ama sonucu düzen labaratuarındaki doktor da değerlendiriyormuş oraya varınca öğrendik. Ben yine de sonucu güniz e götürdüm. Temiz çıkmıştı. Beni de aradıklarında çok endişelenmiştim. Umarım senin sonucunda normal çıkar canım.