Burcukumsal Bereninannesii34 evet doktorum alıştırma demişti gaz saatleri oluyordu o saatlerde günde bir defa veriyordum
SareLinaM agustosta merhaba biz 15 ayligiz damlalari biraktik ama gaz damlasini gunde 3 kez probiyotigi aksam saatinde veriyordum
Oz033603 Marsila Ben kullandım bebeğim daha kötü etti çöpe attım kesinlikle gaz problemi daha çok arttı
tubaks Oz033603 damla ve masaj yapıyordum sürekli masajda çok iyi geliyor internete yazın çıkar zaten beneklere gaz masajı diye
Ulucunannesi Marsila birşey soracagım bize de sab simplex damla ve maflor damla verildi. Simplex 3 kez 10 damla maflor sa 1 kez 3 damla nasıl veriyorsunuz siz.emzirmeden önce dedi ancak sormayı unuttum ben iki farklı damla olunca. İkisini Arka arkayamı vereyim zarar verirmi?
Marsila Ulucunannesi Doktorum bana Mafloru gün içinde kullan dedi saat 4 gibi veriyorum. Doktorumu arayamadım daha doğrusu ulaşamadım izinliymis eczacının dediği gibi veriyorum iki gündür 5 damla akşam 8 de sabahtan beri de ağlıyor valla bittim tükendim ya. Böyle bebek ömrümde görmedim
Marsila Ulucunannesi Canım bu arada Maflor çok iyi ama sap simplex daha anlamadım iki gündür 8 de Veriyorum 9 da başlıyor ağlamaya susmuyor ya. İki gün once tam 40. Gün hiç anlamamıştı uyumuştu öyle sadece Maflor kullanmıştım acaba bu gaz damlalari dünyanın parası da olsa çöp mü bilmiyorum ki ya 🙄
Ulucunannesi Marsila aynı şekildeyiz. Hepimiz valla kıpkırmızı oluyor verdiğimiz paralar çöp mü oluyor anlamadım.
denizz19 Marsila ben 1 aylık bebeğime 10. Gününden beri kullanıyorum çok memnunuz işe de yarıyor 15 damla veriyoruz biz 4 defa günde ama sayısına siz yine doktorunuza danışın fakat etkisini görüyoruz
Marsila Oz033603 Peki şu an ne kullanıyorsunuz?? Ben de sabahtan verdim sabahtan şu saate kadar ağladı yavrum ya
Esraadass Nerde oturuyorsnuz biz aldık iki kere kullandk kızıma iyi gelmedi bıraktık öylece duruyor size gönderebilirim boşuna raftta durmaktansa size belki iyi gelir denemiş olursnuz