Marsila Mylifemm Ay kıyamam zor ya umarım bizim az sürer bende hâl kalmadı bir de öğretmenim ben çalışmam gerekecek mecbur kimse de bakmaz kızıma ya 😔😔
Marsila Gamzellik Valla dokroru aradım izinliymis ya hastanede değildi ben de burada yazan yorumlara göre bir tık artiririm olmadı
Marsila Rmysnrrr Ya zaten bir nebze rahatlatıyor diyorlar bir nebze rahatlatma oh diyecem inanin. Zaman diyorlar önemlisi bu zamanın geçmesi ben gün sayıyorum bugün 42. Gün umarım 90 günde biter
Marsila Rmysnrrr Bu arada gaz kemeri ben de aldım bana mısın demedi hemen soğuyor eşim laf etti kapitalist sistemin oyunkari bunlar düşüyorsun diye
Ayl123 Marsila klasik erkekler öyle maalesef ama iyi geliyor bence kemer bize anlık yatıştırıyodu zeymtiyağı da öneririm
Ayse361 izd aynen banada 8 er daml demilti sabah akşam ve gün içinde ihtiyaç olursa yine 8 damla demişti
Berennny Marsila ben bebeğim iki aylık olana kadar kullandım biz sabah 10 damla aöğlen 10 damla akşam 10 damla kullanıyorduk bence sizin kullandığınız miltar az olduğu için etki etmemiş
Marsila Uykusuz-annee Haklısınız ne kadarlik çocuğunuz? Eczacı öyle dedi ya 41 günlük daha çok küçük 5 verin dedi
Ayl123 Marsila ben çok uzun süre kullandım sap damlayı başta 8 dalmaydı yetmedi 10 a çıkardık birde yanında probiyotik olarak forbiome minies kullandık Allah’a şükür geçti
kevserbiny Gaza iyi gelmiyor pek onun yerine probiyotik kullanın bağırsakları çalışsın bana doktor hiçbir işe yaramaz boşuna samsiplex için çocuga ilaç vermiş olursuun demiştii
momofazadbaby0 Marsila Sap simplex bebeğimi uyutuyor diye vermiyorum biz bigaia kullaniyoruz ve etkisini göstermeye başladı bile çok şükür 🥰
bear20 Ceycey001 zinco iki ay kullandım artık yetersiz geldi maalesef . Vücuduna etkisi azaldı ama güzel damla ilk başlarda hem ucu hem içeriği güzeldi