TÜRKİYE’DE SATILAN İSRAİL MARKA ÜRÜNLER
Giyim Sektörü: Tommy Hilfiger, Nike, Adidas, Polo, Ralph Lauren, Parizyen, Hugo Boss, Calvin Klein, Levi’s, Timberland, Giorgio Armani, Lee
Gıda Sektörü: Danone, Maggi, Jacobs, Banana, McDonald’s, Burger King, Knorr, Calve
İçecek Sektörü: Coca Cola, PEPSİ, Sprite, Fanta, Schweppes
Temizlik Sektörü: Air Wick, Ajax, Aldays, Alo (Çamaşır Tozu) Ariel (Çamaşır Tozu) Axe Calgon, Carrefour, Cif, Clear (Şampuan) Clit Bang, Colgate Dettol
Dove Elidor (Şampuan), Head & Shoulders, Ipana (Diş Macunu) Jhonsons Baby, Loreal (Şampuan) Lux, Max Factor, Nıvea Omo (Çamaşır Tozu) Oral-B, (Özel) Palmolive, Pantene (Şampuan)
Prima (Bebek Bezi), Rejoıce (Şampuan), Prima, Protex, Rejoice, Rexona (Şampuan), Rinso (Çamaşır Tozu), Sensodyne, Viecnetta Vileda, Vanish, Vaseline, Veet
Sigara:
Phillips Morris
Parlement
Marlboro
Parliament Reserve
Parliament Uzun Kutu
Parliament Super Slims
Parliament Kısa Kutu
Murattı
Chesterfield
L&M Kısa
L&M Uzun
Lark Kısa
Lark Uzun
Bond Street Kısa
Bond Street Uzun
Lider
Akaryakıt:
Bp
Shell
İlaç:
Hoechst
Bayer
Sandoz
Roche
Pfizer
Saned
Bunlar dışında listede geçiyor mu bilmiyorum en bildiklerimiz MC donals, Subway, Nestle, Hyundai, hP, starbuck, puma, Nike, L’Oreal, Carrefour.
Fairy, pril, rinso bile İsrail maliymis kizlar. Yani bakıyorum da farketmeden o kadar çok İsrail mali şey varmış mi evimde temizlik malzemelerinden.
Ben bundan sonra dikkat edeceğim sizde dikkat edin lütfen 😞 Bundan sonra mesela temizlik malzemelerinde Bingo ve peros falan tercih edeceğim. Veya marketlerin kendi markaları mi artık bilmiyorum 😞