tekbasimabakiyorum Ya skdlfllf. Gerçekten şaka gibisiniz. Ülkeye girdiği an bizim malımız. Bunu bilmemek de ne bileyim… Yüzde 52.
Aaayysseee tekbasimabakiyorum gerçekten merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın bu burada geçen bütünnn markaların artık onlarla bir bağlantısı yok mu yani,hiç birinin
nolmuskine beyzacmvrc offf sen ne zırvalıyorsun ne terslemesi 😂 sanki cidden boykot edecek gibi burda post açıyorsun . O bahsettiğin firmalarda çalışan insanlara yazık. Sanki İsrail in çok umrunda aldığın 200 liralık fairy . İlk önde bu ülkeye o malları sokanları boykot edin diyorum ama anlayacak beyin nerdeeeee
beyzacmvrc nolmuskine Düzgün konusun uslubunuza dikkat edin. Bende bu malları bu ülkeye sokanlari savunmuyorum heralde.
Ballikizim99 nolmuskine aynen öyle onlardaki para hiçbir millette yok bizim kendimizce yaptığımız boykot onların hiç umru Olmaz faydasız olur bencede
Tubanurrr nolmuskine ay hadi boykot ettin Amerika 90 lı yıllardan itibaren İsrail e her yıl 3.8 milyar dolar para veriyor savaş giderleri için yani buradaki boykot mallarının Türkiye geliri tamamen kesilse bile onlara dokunmaz
Katun beyzacmvrc yani malesef hepsi kök salmış ürünler. Geleneksel boykot her yıl oluyor ama sonuç sıfır. Markete gittiğinde elin bunlara gidiyor çünkü.Malesef ülke olarak üretimde berbatız. Sadece israil için değil keşke güzel kaliteli ürünler yapsakta biz kazansak başka ülkelerden ithalata muhtaç olmasak bu kadar dışa bağımlı olmasak🤷♀️
DerinTuana Aaayysseee sen gelen malların parasını zaten peşin ödemis olıyorsun.Ülkeye girdikten sonra satılmamamıs yine ülkenin zararına.Dogrudan ithalat anlasmasını fesh etmen gerekıyor.
melegim71 beyzacmvrc kesinlikle aaalmayi dusunmuyorum ama daha fazla biliclenmemiz gerekiyor bu konuda malesef bilmeyen haberi oLmayan cokta insanimiz var ha imkan olsada hic sokmasak mallarini cidden onlari alarak megerse israili besliyomusuz cok uzucu 🙄😒 hep nam salmış urünler ve kaliteli urunler bianda bunlari almamak kullanmamak mümkün degil gibi duriyo
nolmuskine beyzacmvrc o zaman malları almayacağım demek yerine bu malları ülkeye sokanları boykot edelim diyebilirsin
Seymagirgin beyzacmvrc bu işler arz-talep meselesi tabikide almazsak ülke bunu ithalat etmicek. Malesef hıckimse basına gelmeden anlamıyor. Bu karanlıktan kurtarsın rabbim bian önce
Karacahanim nolmuskine mallari almayarak ülkeye sokanlari ve ithal edenleri boykot ediyoruz zaten. Asıl sende bunu anlayacak akıl nerdeeee
nolmuskine Bu arada İsrail, Türkiye’nin en fazla dış satım yaptığı 9. ülkeydi geçen sene . Bizde onlara mallarımızı satmayalım :) 190 milyon dolardan fazla para kazandı İsrail’den ülke geçen yıl ..
Annesizanne beyzacmvrc valla ben geçen senelerde demiştim almıycam etmiycem diye ama kullandığımız her şey onların markası bulaşık tableti mesala fairy onların finiş de onların yani alışılmış ürünler kullanıyoruz zaten şöyle söyleyim ekonomi olarak bir çok ürününü almıyoruz hesaplı olanları alıyoruz onun dışında aldıklarımız ihtiyaç olarak alınıyor ben almadım sen almadın Türkiye ye gelmiş girmiş bu ürünler ve herkes alıyor yani
beyzacmvrc Annesizanne evet alışmışız artık elimiz gidiyor. Keşke ülkemiz üretim de daha iyi olsa da hiç almasak ama maalesef öyle değil
tubatgn beyzacmvrc Yalnız bu markalar senelerdir ülkemizde ve bu markaları franchising olarak açıyorlar. ( Türkler) Neden şimdi boykot.. Bunu merak ediyorum. İsrail hep Müslüman düşmanı değil miydi?
uykucukoalaa beyzacmvrc 3 5 kişi boykot edip almayacak diye İsrail ürün yollamaktan vazgeçmeyecek. Ve emin olun savaş da unutulacak ve normal alışveriş yapmaya devam edeceksiniz. Deprem zamanı Starbucksı boykot edenler şuan unutmus o günleri Starbucks da kahvesini yudumluyor. Yani demem o ki şuan dikkat edip almasak bile sonsuza kadar sürmeyecek çoğu ürün zaten İsrail malı hangi birine dikkat edeceksiniz
Kepekekmegi beyzacmvrc bu ürünler bizim siparişimize göre gelmiyor ordan sonuç.olarak alan almış satan satmış durumunda oluyor ayrıca hangi birini almayacağız ki veya yerlerine koyabileceğimiz alternatif ürünler olsa tamam haklısınız diyeceğim ama mümkün değil