Cekiyorum_Gulumse MyDarlingSon dünden kalma bulgur pilavı ve bezelye yemegi var. Hamur mayaladim pogaca yapcam canim çekti 🤭🤭 belki çorbada yaparim
Beyninizikullanmakucretsizdir Kumpr valla az öncede yedim tadı çok güzeldi. Pazar günü yaptım bugün 4. Gün hiçbir şekilde bayat tadı yok 🤤
alparslaninannesiiii MyDarlingSon Fırında tavuk Domatesli pilav yanına da içecek var yoğurt da çıkarırım mis gibi daha ne olsun 🥰
alparslaninannesiiii Hlalhlalhlal en değişik menü sizin galiba köz patlıcan çorbasını daha önce duydum mu emin değilim 😂
Hlalhlalhlal alparslaninannesiiii ben de ilk defa denedim dışarda yemiştim.Deneyin çok güzel bir tat 😅
BurcuKucuk MyDarlingSon bugün misafirim var o yüzden mercimek çorbası, hünkar beğendi, pilav, salata, ıspanaklı börek, sarma ve el açması baklava var 🙈
Minikkusuumm MyDarlingSon kıymalı patates yemeği bulgur pilavı salça soslu üçgen mantı tarhana çorbası biraz fazla yemeğim var bugün
Erkekannsi MyDarlingSon zeytin yağlı taze fasulye sebzeli etli bulgur pilavı ayran çocuklarımada ezogelin çorbası
incitanem5 MyDarlingSon Fırına ıspanaklı börek içi yolladım böreğimiz geldi yedik bile yanında ayran kola ile😂