superanne2 MyDarlingSon valla kolaya kaçtım bugün mercimek çorbası ile kıyma kavurması yaptım yanına yoğurt salata kızıma da köfte yaptım oğlum mercimek çorbası seviyor Allah tan
meyrakalpben MyDarlingSon domatesli şehriye çorbam var fırına tavuk kanat atıcam bide salata yaparım yeter sanırım 😊
Beyninizikullanmakucretsizdir Dünden makarna ile sebzeli kaşarlı mantarım var yanına ayran yaparım. Geçen gün kek yaptım bozulmasın diye ek bişey yapmayı düşünüyorum çayın yanına onu yedik mi mis🤤
alparslaninannesiiii Hlalhlalhlal en değişik menü sizin galiba köz patlıcan çorbasını daha önce duydum mu emin değilim 😂
Balkizlarim MyDarlingSon tavuk , pilav , karışık salata salata, mor lahana salatası , turşu , ayran 🌹
1ogretmen MyDarlingSon dün akşamdan patates yemeğim ve pirinç pilavım var bugün sadece yanına bir tavuk kızartıcam😊
Damla_eflin MyDarlingSon Patates Köfte Kizarticam Yanında Kremalı Makarna Salata Kola Yeriz Oglumada Mercimek Çorbası Yapmayı Düşünüyorum ❤️
Mom_burcu Hiç hevesim tadım tuzum nirşey yapasım yok pilav mantar sote yapcam birde yoğurtlu kesme aşı yapıcam kaynanam implant yaptırdı rahat yer mantarları da ona yıkasana dedim bulaşığı toplarken hemen yapıp bitirmek istiyorum şuan oğlumu uyutuyorum