Sare_Baby MyDarlingSon Mercimek çorbası Et sote Nohutlu pilav Marul salatası Salatalık turşusu Yoğurt Kola
Tatlican MyDarlingSon Nogut plav turşu .dereotlu dalata canm istedi ama useniyorum markete gitmeye dereotu dun bitti
Arenim_ Yemek postlarına bayılıyorum. Gerçekten ne hamaratsınız. Bebişlerle bu kadar şeyi nasıl yapıyosunuz. Ay bana da öğretin nolur. Ben yemek yiyemiyorum☹️
Ozra Arenim_ bende öyleydim kızım sağolsun asla izin vermiyor bir şey yapmama ama geceden çorbayı yapıyorum hem öğlene kızıma içiriyorum kolaylık oluyor. Kahvaltıdan sonra hemrn yemek için ön hazırlığı yapıyorum sonra bi pilav makarna tarzı kalıyor onuda uykusunda halleditorum🤭
Arenim_ Ozra benimkinin uykusu da ayağımda malesef bırakınca uyanıyo. Hiç bişey yapamıyorum. Ona çorba yaparken bile çok zorlanıyorum. Umarım düzelir bi an önce
minniks Arenim_ oturabiliyosa koy onune tencere suzgec tahta kasık falan ben cogunlukla onlarla oyalıyorum 9 aylık benimki yinede fazla oyalayamıyorum pacama yspısıyo malzemeleri hazırlayana kdr oyalanıo en azndn ocaga koydummu kucagıma alıyorum beraber karıstırıyoruz falan
Arenim_ minniks yok cnm daha oturamıyo. Mama sandalyesine oturtuyorum onda da anca ona mama hazırlayana kadar bi de işte çorba falan yapacak kadar sabrediyo. Bi süre bazı şeyler eksik kalcak sanırım bunu kabullenmem gerek
Biz3kisiyiz_ MyDarlingSon yedik ama yinede söyleyeyim 😂 Yayla çorbası Etli kuru fasulye Meyhane pilavı Yoğurt (salata yapacak halik kalmadı bugün 🙈) Tatlı olarakta Trileçe (ilk defa yaptım bu karamelli sos beni çok sinirlendirdi bi daha ki sefere satın alıcam 😂)