Ela3424 Meriskus 10 dakika havalandıracağım ıslak mendil de kullanmayacağım bebek pamuğu ile sileceğim inşallah geçer
damlasuu Ela3424 kesinlikle kantaron yağı kullanın anında geçiriyor benim oğlumda pişik olmuştu kantaron yağı sürdüm hem rahatlattı hemde geçirdi
Ela3424 damlasuu pişik poposunda yok vajina bölgesinde oluşmuş kantoron yapı sürüyorum inşallah iyi gelir
Sabinakh Moommmses bebegimin poposuna ,bezden dolayi kip kirmizi ne haldeydi pisikten sismisti cocugun derisi
Dido01 Hiçbir pişik kremi bebeğimdeki pişiği geçirmedi kremler bebekten bebeğe farklılık gösteriyor sudocrem bizde hiç fayda etmedi hepsini denedim ama sarı kantaron yağı azaltarak pişiği geçirdi koruma amaçlı bez değişimi yapılırken sürülebilir
Dido01 Ela3424 iyileşir en kısa zamanda merak etmeyin bide sabunla sadece altını yıkayın kaka yaptığında sabun pişiği kurutur sonra yağı kullanabilirsiniz
Besosi-36 Ela3424 veriliyor evet ama yazdirinca sağlık ocağındaki doktora yanılmıyorsam 20 30 lira civarına geliyor ama direkt alınınca ne kadar emin deilim
brlss Ela3424 evet doktor öyle söyledi bezi değiştirdim kantaron sürüyorum bakalım umarım iyi gelir :( sizde ilerlemeden önleminizi alın