FUY Merhabalar, bebeğim 2 aylık etlikte sünnet yaptıran var mı? Bebeklere yapmıyorlar diye duyum aldım ama güncel durum hakkında bilgi verebilir misiniz? Sizler nereye sünnet ettirdiniz bebeğinizi? 🌸
Bett1 FUY 6 ay hatta 1 yaş öncesi bende yapmıyorlar diye biliyorum. İmakininiz varsa Ankara da Yusuf bal doktora gidin Instagram’da sayfası var bakıp inceleyebilirsin. Biz 53 günlükken yaptırdık
_YanakReisinAnnesii FUY gazi hastanesin de çocuk cerrahı bölümünde 1 yaş öncesi bebeklere yapılıyor sanırım . 1 yaşından küçük bebeğe sünnet randevusu verdiklerini duymuştum oğlumu götürdüğüm de
1meftun FUY Etlik şehir hastanesin de 6 yaşından önce yapmıyorlar canım bende randevu alıp gittim doktor öyle söyledi boşuna gitme
deniztalta FUY Ankara’da gata şehir hastaneleri büyük hastaneler yapmıyor ben 14 günlük yeni doğan sünneti yaptırdım evimin yakınında Pursaklar devlet hastanesi genel cerrh uzman doktor yapıyor
FUY Bett1 Bende muayene için randevu almıştım. Boşuna gitmiyim bari. Dediiniz doktorun ücretleri nasıl peki?
Bett1 FUY biz bilkentte eşim çalıştığı halde olmaz dediler 1 yaş öncesi o yüzden direk Yusuf hocaya yaptırdık 2000 TL peşin verdik çok mennun kaldık
FUY 1meftun Baye geç bi cevap olacak ama belki araştıranlar ve bu postu görenler olursa diye bilgi vermiş olayım. Etlik şehir hastanesi 1 yaş sonrasına genel anestezi yöntemi ile sünnet yapıyormuş. 1 yaş öncesi de yaparsa genel anestezi oluyormuş ama yoğun bakımda kalmasını gerektirdiği için yapmayı tercih etmiyorlarmış. Pursaklar devlet hastanesinde lokal anestezi ile sünnet yapıyorlar. Genel cerrahiden randevu alınca gün veriyorlar. Bir tane aylin adında doktor yapıyor sadece. Gayet güzel yaptığını düşünüyorum. Bugün sünnet olduk. Memnun kaldık. 15 gün sonra da kontrole gideceğiz. Genel bi bilgi olsun herkese :)
MelekSu FUY merhaba sizin yorumunuzu görüp bende Aylin hanıma gittim ve pazartesi sünneti miz var . Yanıma almamız gereken neler var çocuğu muane ederken söyledi ama o an aklımda kalmadı sadece tulum falan giydirmeyen demişti. 🙈
Mrtylmz FUY hangi bolume gitmek gerekiyor acaba uroleji bolumu diye duydum randevu almaya calistim ama aylin adinda doktor cikmiyor malesef
Mrtylmz FUY insallah cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin ama kusura bakmayin sizide cok rahatsiz ediyorum randevu aldim ama oncesinde ilk muane sonra sunnet icin ayri bir gun mu veriliyor acaba
Mrtylmz FUY cok cok tesekkur ederim sizin sayenizde burda gordum bende gun aldim bebegim icin gercekten aramadigim devlet hastanesi kalmamisti nerdeyse ankarada 🥰
matmazeliingunlugu Mrtylmz sünnet olduğunuzda ya da muayene olduğunuzda bilgi vefir misiniz buraya acaba benmde bebeğim 40 günlük bende düşünüyorum yaptırmayı erkenden. Premature bebeğim bir de. Premature olanlara yapıyorlar mı Dr umuz bı sorun olmaz demişti sünnet konusunda. 32 haftalık doğdu şu an 38 haftalık.😊
Mrtylmz matmazeliingunlugu Tabikide veririm haftaya cuma olucaz daha ama oldugu anda size bilgi vericem insallah premeture olan bebekleri bilmiyorum ama muanede olduk hani sadece kontrol ediyorlar ilk asamada o kadar