Mrtylmz matmazeliingunlugu merhabalar evet oldu cuma günü sükür guzel gecti bir sorunumuz yok doktordanda hastanedende gayet memnun kaldim ben devlet hastanelerinde anne babayi yanina almadiklarini duymustum ama aldilar o konuda ayri bi memnun kaldim
matmazeliingunlugu Mrtylmz teşekkürler bende gideceğim en kısa zamanda oraya muayene olmaya 🥹 çok geçmiş olsun.❤️
Mrtylmz matmazeliingunlugu rica ederim ne demek bende cok tesekkur ederim sizinde iyi gecer insallah 😍
MelekSu FUY merhaba sizin yorumunuzu görüp bende Aylin hanıma gittim ve pazartesi sünneti miz var . Yanıma almamız gereken neler var çocuğu muane ederken söyledi ama o an aklımda kalmadı sadece tulum falan giydirmeyen demişti. 🙈
deniztalta FUY Ankara’da gata şehir hastaneleri büyük hastaneler yapmıyor ben 14 günlük yeni doğan sünneti yaptırdım evimin yakınında Pursaklar devlet hastanesi genel cerrh uzman doktor yapıyor
MelekSu deniztalta merhaba hangi Doktor yaptı. Bende Pursaklar devlet hastanesi Aylin hanıma gittim. 1 yaşında çocuğum. Memnun kaldınız mı
matmazeliingunlugu Ya bende Aylin hanıma randevu almak istiyorum ama sistemde randevu görünmüyor hiç randevusuz hasta bakıyor mu acaba Nallıhandan geleceğim oraya boşu boşuna da gelmek istemiyorum. Ama randevu da cikmiyo hiç.
Mrtylmz matmazeliingunlugu muaneye de sunnetede sadece sali ve persembe gunleri bakiyor diye biliyorum aylin hoca ben yaptirdim ordan biliyorum cokta memnun kaldim acikcasi iki hafta once ranfevu bulmustum gittim fakat yilbasi iznini uzatmisti hastanede yoktu hastaneyi arayip bilgi alin ona gore randevu alip gidin bence
matmazeliingunlugu Mrtylmz anladım teşekkür ederim iş yeri izni açısından cocugun rutin kontrolunun olduğu bı güne tutturayim git gel sürekli olmasın diye düşünmüştüm ama sanırım biraz zor denk getircem 😵💫
MelekSu matmazeliingunlugu ben cuma günü muayene götürdüm pazartesi sünneti yaptı. MHRS üzerinden randevu bakarsanız 5 günluk randevu var şuan kontrol için gün aldım yeni.
matmazeliingunlugu 19941993 Pursaklar devlet Hastanesi’ni soruyorsnaiz evet Dr Aylin kalinbacoglu yapıyor. İlk gidişte bı muayene ediyor daha sonra gün veriyor sünnet olurken anne baba yanında olması gerekiyor kimlik kontrolü yapılıyor içeri de almışlardı bizi. Kural degismediyse hâlâ öyledir.🙃
19941993 matmazeliingunlugu çok teşekkür ederim burdaki yorumlardan bende o doktora gideceğim 🥰 bir sıkıntı olmadı değil mi şu an 7 aylık bebeğim
matmazeliingunlugu 19941993 hayır olmadı benim bebeğimde kronolojik 8 düzeltilmiş 6 aylıktı olduğunda sorun yok çok şükür.🙃
19941993 matmazeliingunlugu merhaba aylin doktorun numarası var mı sizde bebeğimi sünnet ettik ama kan geldi numarasını da almayı unuttum