gergo Ela3424 doktorumuz 2 aşınında etkili oldugunu rotateqin rotavirüs alt tiplerine karşıda etkili oldugu için onu önerdiğini söylemşti yanlış hatırlamıyorsam. Doktorunuza danışın hangisini uygun görürse onu yaptırın muhakkak
Sinemeyra Ela3424 2 aylıkken bulaştı nasıl oldu bilmiyorum sağlık ocağına gittik geldik hastalandı şuan 4 aylık
Larissaa muzlurulopasta 2 dozu kaçıncı ayda yaptırdınız birde 4.ay aşısıyka arasında 21 gun geçmesi gerekiyor dıyorlar
hndathn Ela3424 yaptırdım 11 yaşındaki oglumada yaptırdım 3 yaşına girecek kizimada.sonrasinda da ozel menenjit aşıları var onları da yaptırmanızı öneririm
13062023elisa Ela3424 ben yaptırdım geçen ay 1400 lira 5. Ayda 2.dozu var tavsiye ederim Cok araştırıp yaptırdım bende
Poly-ana Ela3424 Rotarix yaptırdık biz iki doz. Eczaneden aşıyorsunuz sağlık ocağında yapıyorlar ağızdan damla şeklinde yapılıyor
denizberkaa1 Ela3424 yaptırdım 2. Ve 4. Ayda yan etki vs de yaşamadık Allah’a şükür. ben menenjitlerle hepsini beraber aldığım için ayrı ayrı fiyatlarını hatırlamıyorum şuan ama 1000 üstüydü hepsi
Drycl46 Ela3424 2 aşısını da yaptık devlette daha pahalı dedi aile hekimimiz ve bebeğimin kendi doktoru özel de 1300 e yaptık zararlı olan birşeyi doktorlar neden yaptırın desin ki
Ela3424 Drycl46 biz de dün 2.ay aşımızı olduk üstüne yaparlar mı acaba üstünden geçmesi gerekiyor mu 3 aşı birden oldu dün