Ela3424 Selam tatlı anneler rota virüs aşısı ücretliymiş yaptıran var mı acaba 2 ay 13 günlüğüz yaptırmayı düşünüyorum bebeklerde tehlikeliymiş yaptıran var mı aşıyı 800 ile 1000 arasıymış ❗️
Kubracns Ela3424 ne 800 ü ne 1000 bebeğim 4 aylık ilk dozu 1500 tl ye aldık yarın ikinci dozu alacağım fiyatı artmamıştır inşallah 🙏 hiç bi sıkıntısı yok iğne değil zaten damla emziği emerken kenarından damlattık anlamadı bile mutlaka yapılması gereken bi aşı yeğenim rota virüsü oldu iki hafta hastanede yattı isali yataklardan akardı durduramadı su gibiydi sancıdan duramadı çocuk mutlaka yaptırmalısınız
Ela3424 Kubracns Yaptıracağım muhakkak bugün verem zatürre karma aşımız vardı 2 ay 13 günlüğüz ne zaman yaptırmam lazım rota virüsünün ilk dozunu
Emineduha Ela3424 genelde 2 ay aşısını olduktan sonra o gün doktoru yapıyor.. benim kızım 2aylık aşısını olduktan hemen sonra gidip yaptırdım şimdi 4 aylık 4 ay aşısını olup hemen arkasından gidip 2.doz rota yaptırdım fiyatıda 900 değil 1.500 malesef ama yaptırılması gerekiyor .. Hem menenjit hemde rotavirüs..
Gulnazz İmkanınız varsa kesinlikle yaptırın 2 doz ve damla ağızdan alınıyor yan etki de yapmamıştı bize. Yeni aldık 1390 dı . Rota önemli gerçekten . Bizim ebemiz özel aşıyı yapmadığı için özel hastanenin acilinden giriş açıp orda yaptırdık . Şifa olsun
Sinemeyra Hastalığı daha tehlikeli zor hastalığınıda geçirdik 25 gün isal mukuslu iştahsızlık yaşadık hastanede yattık
gergo Ela3424 doktorumuz 2 aşınında etkili oldugunu rotateqin rotavirüs alt tiplerine karşıda etkili oldugu için onu önerdiğini söylemşti yanlış hatırlamıyorsam. Doktorunuza danışın hangisini uygun görürse onu yaptırın muhakkak
Kubracns ssunacicek yok yanlış anladınız 2 aylıkken ilk dozu yapıldı şimdi dört aylık 2. Doz yapılacak
Sinemeyra Ela3424 2 aylıkken bulaştı nasıl oldu bilmiyorum sağlık ocağına gittik geldik hastalandı şuan 4 aylık