uykucukoalaa ikikereanne_ evet bunu diyen de çok oldu bugün gelecek inşallah kurulumunu anlarım birde sürekli başlık degistirmek mi gerekiyor
ikikereanne_ uykucukoalaa ben severek degistiriyorum zaten diger supurgelerimdede hali baslik koltuk mobilya hep degistirirdim. Ama esim supururse hali basligi ile neresi varsa supuruyor 😅
uykucukoalaa ikikereanne_ biraz önce geldi varya bayıldım böyle bir rahatlık yok ya resmen eziyet etmişim kabloluyla kendime 😂😂 siz internet üzerinden mi aldınız garanti için ne yapmam lazım acaba ya
ikikereanne_ uykucukoalaa ben magazadan almistim mydyson uygulamasini indirin . Oradan cihazı kaydedersiniz
Filizsf uykucukoalaa bana yetiyor hemen dolmuyor 10 aylık bebişim var her an elimde günde 1 boşlatsam yetiyo hem dökmeside kolay sorun olmuyor
uykucukoalaa Filizsf evet gerçekten öyleymiş bugün elime ulaştı çok güzel ya hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah 🌸
Biirbebekbirannee kelebek_17 halı ve sert zeminler için farklı başlık kullanıyor musunuz acaba? Almaya gere varmı sizce
kelebek_17 Biirbebekbirannee kullanmıyorum. tek başlıkla her yeri süpürüyorum. fakat oğlumun odasına aldığım halı biraz hassas, onu süpürürken başlık değiştiriyorum.