uykucukoalaa ikikereanne_ evet ya v12 sipariş verdim ben yarın gelecek bakalim ağırlık konusunu göze aldım inşallah pişman olmam😂😬
Filizsf Bende v12 kullanıyorum gayet iyi aparatları var çekim gücü otomatik yapıyosun kendi ayarlıyor çok toz olan yerde daha çok çekiyo. Kilim gibi halım var onu kaldırmadan süpürebiliyorum ben memnunum inşallah sende memnun kalırsın
uykucukoalaa Filizsf yaa inşallah eminim güzel olduğuna 🌸 haznesi düşündürüyordu küçük diye ama boşaltması kolaymis diye vazgecmedimm
ikikereanne_ uykucukoalaa kucukluk hic sknti degil gercekten emin olun. Supurdukce dolmamaya basliyor zaten. Halidan cikacak olan cikiyor yani ve zamanla azaliyor
Filizsf uykucukoalaa bana yetiyor hemen dolmuyor 10 aylık bebişim var her an elimde günde 1 boşlatsam yetiyo hem dökmeside kolay sorun olmuyor
uykucukoalaa ikikereanne_ evet bunu diyen de çok oldu bugün gelecek inşallah kurulumunu anlarım birde sürekli başlık degistirmek mi gerekiyor
Ozzggee uykucukoalaa v12 aldım hafif diye . Zatennkolum sırtım ağrıyor. Hazne boşaltmak çok kolay tık tık. Memnunum tavsiye ederim
Elifsenayldrm55 uykucukoalaa gen 5 çok daha ağır bende V15 var ilkden bana da çok ağır gelmişti ama zamanla alıştım artık ağır gelmiyor
ikikereanne_ uykucukoalaa ben severek degistiriyorum zaten diger supurgelerimdede hali baslik koltuk mobilya hep degistirirdim. Ama esim supururse hali basligi ile neresi varsa supuruyor 😅
uykucukoalaa ikikereanne_ biraz önce geldi varya bayıldım böyle bir rahatlık yok ya resmen eziyet etmişim kabloluyla kendime 😂😂 siz internet üzerinden mi aldınız garanti için ne yapmam lazım acaba ya
ikikereanne_ uykucukoalaa ben magazadan almistim mydyson uygulamasini indirin . Oradan cihazı kaydedersiniz
uykucukoalaa Filizsf evet gerçekten öyleymiş bugün elime ulaştı çok güzel ya hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah 🌸