1anne1bebegi printhelloworld aynen ya çok doğru ama o mutfak ertesi gün yine hiç temizlenmemiş gibi batıyor 😁
Artemiss_ 1anne1bebegi robot süpürge çalıştırıyorum peşinden gidip tutup yuvarlıyor 😂 anca uyuyunca ya da mama sandalyesinde durdukça yapabiliyoruz 😅😞
Nezzz_ 1anne1bebegi 😍🥰Bugun elbise dolabını düzenledim hersey jilett gibi miss gibi beyaz sabunla sildim içlerini kokusuna asıgım🥰😍😂
Nezzz_ 1anne1bebegi Sağol canım daha oğlusuminki var günlere bölerek yapıyorum hepsını cırp katla kolay olmadı bı bakmıssın aksam olmus halbukı 7 de kalkuyorum ama cocukla ayrı ılgılen işe devam et böyle oluyor 🙂🥰
1anne1bebegi Nezzz_ aynen öyle canım inanır mısın bugün öğlen 1 de iş yapmaya başladım 4.30 kadar sonra daha yatak odam bitmemişti onu da yatsidan sonra yaptım 🙈 Allah sağlık kuvvet güç versin bizlere biz her deyin üstesinden geliriz inşallah 💛🤍
1anne1bebegi printhelloworld aynen öyle çok doğru mecbur her gün temizlemek zorunda oluyoruz. 16 aylık kızım var. Malûm her yediğini döküyor vs o yüzden o süpurge her gün olmasa bile 2 günde bir mutlaka açılır
Nezzz_ 1anne1bebegi Öyle gercekten ya biz tabi dısarıyada cıkardım oglumu pert oldum geldım suan kolum kalkmıyor😅Amin amin canım rabbim can sağlığı versin halledilir her güne bir iş😍
printhelloworld 1anne1bebegi benim kızım da 11 aylık her yeri karıştırıp dökmek istiyor günde min 2 kez süpürüyorum yine de yetişemiyorum
1anne1bebegi Nezzz_ ay ben artık çıkarmıyorum parka havalar soğudu kızımda yeni iyileşti çok korkuyorum
Nezzz_ 1anne1bebegi Bende markete vs gıttık parka bende getırmedım bizde yeni duzeldık ondan basa sarmayalım dıye alısverıs yapp geldık😍😊😊
Bal_prenses Nezzz_ Değilsin değilsin 😃 hatta sanki yaptıgımla övünür gibi bazen eger annem denk gelirse anne çok güzel oldu misler gibi degilmi diyorum annemde oldu kızım oldu tamam sen yaptın der 😃😃