Artemiss_ 1anne1bebegi robot süpürge çalıştırıyorum peşinden gidip tutup yuvarlıyor 😂 anca uyuyunca ya da mama sandalyesinde durdukça yapabiliyoruz 😅😞
limonkolonyasi 1anne1bebegi ben gün içinde de böyleyim ama yastik yamuk dursa anında düzeltme gereği duyuyorum asla aman diyemiyorum batıyor resmen 😅
leopar 1anne1bebegi kız toplasam da benden önce uyanıp eski hatta daha kötü haline çeviriyorlar 😂😂yani mutfağı toplarım bi orası kalktığımda misss gibi ama 3 oda koridor ful oyuncak 😒
Bal_prenses Nezzz_ Değilsin değilsin 😃 hatta sanki yaptıgımla övünür gibi bazen eger annem denk gelirse anne çok güzel oldu misler gibi degilmi diyorum annemde oldu kızım oldu tamam sen yaptın der 😃😃
Nezzz_ Bal_prenses Bende öyle birde esime resim atarım duzenleyınce ablama atarım arkadasıma falan dıye lıste uzar gıder sımarıklıga bak🙃😂😂🤣
Umisko 1anne1bebegi ben mutlu olamıyorum maalesef . Eşim benden sonra yattığı için sabah hep pis buluyorum çok uzun zamandır mutlu değilim 😂
Oburiks 1anne1bebegi Çok mutlu oluyorum hatta geceden topaldır evi robotu salarım, oğlumla onun odasında uyurken ev temizlenir , mutfak zaten sürekli topladığım bir yer Sabah temiz eve uyanmak kadar mükemmel bir şey yok 😂
Nurhan88 1anne1bebegi bende yapıyorum ama sabah çocuklar kalkınca 10 dakikada evin altını üstüne getiriyorlar mutluluğum kısa sürüyor maalesef
Tatlican 1anne1bebegi Ayyy tabikiii kizim kucukken hep gece salonu süpürsün diye ayarlar cami acardim sonrada bitirince cami kapatir etrafi yerlestirr sabah silip toz alirdim inan baskasi yapmis gibi oluyor gece yapınca
1anne1bebegi Tatlican ay öyle valla bazen çok yorgun olursam ertesi gün ki yemeği bile akşamdan yapıyorum 😁