1anne1bebegi Akşamdan evi temizleyip yatınca ve sabah da temiz bir eve uyanınca sizde çok mutlu oluyor musunuz canım annelerimm🥰🙈🎉
limonkolonyasi 1anne1bebegi genelde her zaman geceden her yeri toplayıp öyle yatarım sabah fazla iş olmuyor hemde içim bu şekilde daha rahat oluyor ev dağınıksa valla hiç huzurlu olmuyorum biraz takıntı boyunta bu huyumu pek sevmiyorum aşmak isteyip aşamıyorum
MihrimahVeAnnesiii 1anne1bebegi çok rahat oluyor ama iki bebeden akşamdan bile evi toplamaya fırsat olmuyor vallaha
leopar 1anne1bebegi olunuyordu ama şimdi bilmiyorum heralde daha mutluluk verir ben yaşayamıyorum 4 yıldır 😂 eskiden çok güzeldi tertemiz ev dağınık değil kız saniyesine eskiye dönüyor
1anne1bebegi Berilsmom13 bende öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen yapamayınca sabah da görünce çok pişman olurum 🙈
1anne1bebegi limonkolonyasi aslında takıntılılık deikde rahatlık bence ya bende temizlemeden yatınca hiç rahat edemem sabah o temiz eve uyanınca mis gibi oluyor
1anne1bebegi leopar 😂😂benim kızımda kaç kere oyuncakları doldur boşalt yapıyor bende yatmadan toplayıveriyorum😁😁
Nezzz_ 1anne1bebegi Çok olurum hele temizledğim yeri açıp açıp bakmayı cok severım o koku o mislikk delimiyim neyim bilmem ama cok severım😂😂😂
Erkekannsi 1anne1bebegi temizligi çok seviyorum ev hep temiz kalsın istiyorum ama cocuklardan mümkn olmuyır bu illaki dagılıyor yatmadan önce mutlaka toparlarım mutfagımda asla kap kasık bırakmaz hepsini yıkarım
Ececiiim 1anne1bebegi evet hasta vs olmadığım sürece akşamdan evimi toparlar öyle yatarım. Gözüme uyku girmez diğer türlü.
printhelloworld 1anne1bebegi modumu yükselten şeylerden bir tanesi özellikle akşamdan temiz bırakmamışsam sabah mutfağa giresim bile gelmiyor
1anne1bebegi printhelloworld aynen ya çok doğru ama o mutfak ertesi gün yine hiç temizlenmemiş gibi batıyor 😁
Artemiss_ 1anne1bebegi temiz ev ne demek tam olarak 😂😂😂😂 Bebem 9 aylık o kadar zor temizlik yapıyoruz ki günlere bölmemiz gerekiyor sürekli başa dönüyoruz 😅😅 Miisss kokan ev kim sevmezzz
limonkolonyasi 1anne1bebegi ben gün içinde de böyleyim ama yastik yamuk dursa anında düzeltme gereği duyuyorum asla aman diyemiyorum batıyor resmen 😅
leopar 1anne1bebegi kız toplasam da benden önce uyanıp eski hatta daha kötü haline çeviriyorlar 😂😂yani mutfağı toplarım bi orası kalktığımda misss gibi ama 3 oda koridor ful oyuncak 😒
Nezzz_ 1anne1bebegi 😍🥰Bugun elbise dolabını düzenledim hersey jilett gibi miss gibi beyaz sabunla sildim içlerini kokusuna asıgım🥰😍😂
Duru07 1anne1bebegi temizlik takıntım yok deterjan kokacağıma huzur koksun evim o daha önemli temizlik düzen çocuklarımdan daha önemli değil ha yapıyorum ama takıntı derecesinde değil haftada bir sil süpür