Buradem16 Scs4108 siraç ismide çok güzel ismiyle yaşasın inşallah..Miraç da sağlıkla gelir inşallah mevlam gönlüne göre versin ❤️benimde Şeyma - Eymen- Miraç isminde üç evladım var 😍😍
Emineszrtas Buradem16 Unisex bir isim. Bi kız arkadaşım var ismi Miraç. Oğlumada Miraç ismini koyduk 😊
Peaceful Buradem16 ben de hep oğlum olsun adını miraç koycan derdim sonra vaz geçtik. Genelde erkek ismi ama unisex bir isimmiş
Buradem16 Peaceful neden vazgeçtin cnm unisex diyemi..ben eksik kalmışım o yönden gerçekten oğluma koyduktan sonra duydum ya 🤷
[silindi] Buradem16 Unisex bi isim bende rastladım çokca. Adım Cansu oda unisexmiş mesela ilk rastladığımda şaşırmıştım 🤷🏻♀️
Deletedmom_36 Benim 24 yasindaki kayninin ismi mirac☺️He bitane okuldan arkadasim vardi kizdi onunda ismi Asena mirac di ama ben mirac ismini erkege yakistiriyorum☺️Eger kaynimin adi olmasaydi ve oglum olsaydi adini mirac koyardim☺️
Peaceful Buradem16 eşim çok istemedi ben de çok duydum o ismi vaz geçtim gerçi şuan koyduğum isim de yaygın
[silindi] Scs4108 Çok nadir sanırım bi dönem çağrı merkezinde çalışmıştım orada denk gelmişti. İyi günler ben Cansu diye başlayıp adama her Cansu Bey dediğimde yanımdaki arkadaşlarım dilim sürçtü diye bana bakıyolardı😅😅 Janss