Buradem16 Kızlar oğluma Miraç ismini koyana kadar hiç kız ismi olarak duymamıştım.. şimdi çok duymaya başladım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kız ismi mi erkek ismimi Miraç ismi!!!yoksa unisex bir isimmi🤷🤷
Zeyyy Buradem16 bende hep erkeklerde duydum takı geçen bi okulda öğretmen varmış bayan adı Miraç ☺ ben erkekege daha çok yakisitiryorum oğlum olsa düşünebileceğim bi isim
Emineszrtas Buradem16 Unisex bir isim. Bi kız arkadaşım var ismi Miraç. Oğlumada Miraç ismini koyduk 😊
Buradem16 Dykdyk bende öyle düşünüyorum cnm zaten onun için koydum ilerde demesin bana kız ismi diye ya🙈
Buradem16 Scs4108 siraç ismide çok güzel ismiyle yaşasın inşallah..Miraç da sağlıkla gelir inşallah mevlam gönlüne göre versin ❤️benimde Şeyma - Eymen- Miraç isminde üç evladım var 😍😍
Peaceful Buradem16 ben de hep oğlum olsun adını miraç koycan derdim sonra vaz geçtik. Genelde erkek ismi ama unisex bir isimmiş
Buradem16 Peaceful neden vazgeçtin cnm unisex diyemi..ben eksik kalmışım o yönden gerçekten oğluma koyduktan sonra duydum ya 🤷
[silindi] Buradem16 Unisex bi isim bende rastladım çokca. Adım Cansu oda unisexmiş mesela ilk rastladığımda şaşırmıştım 🤷🏻♀️
Deletedmom_36 Benim 24 yasindaki kayninin ismi mirac☺️He bitane okuldan arkadasim vardi kizdi onunda ismi Asena mirac di ama ben mirac ismini erkege yakistiriyorum☺️Eger kaynimin adi olmasaydi ve oglum olsaydi adini mirac koyardim☺️
Peaceful Buradem16 eşim çok istemedi ben de çok duydum o ismi vaz geçtim gerçi şuan koyduğum isim de yaygın
[silindi] Scs4108 Çok nadir sanırım bi dönem çağrı merkezinde çalışmıştım orada denk gelmişti. İyi günler ben Cansu diye başlayıp adama her Cansu Bey dediğimde yanımdaki arkadaşlarım dilim sürçtü diye bana bakıyolardı😅😅 Janss